Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מנסיון או הכרות עם שברולט קוואליר [1998-2002].

הרכב אמור לשמש לנסיעות עירוניות לא ארוכות בעיר מלאת פקקים, ולאיתים לנסיעות בין עירוניות, פעם בחודש.

יצא לי לקרוא קצת חומר על הרכב באתר לפני פרסום השאלה, והבנתי שהרכב מגיע עם 3 הילוכים בלבד עד שנה 98

ולאחרה עם 4 הילוכים, לכן עלי להתמקד על הגרסה בעלת 4 הילוכים. כמו כן, הרכב סובל מדשבורד עדין הנוטה להתפרק, שלדה ''מיושנת'' ועוד כמה שטויות עם מערכות חשמל בחלונות ומזגן.

לעומת זאת, הרכב לא כזה אלכוהוליסט למרות נפח המנוע הגדול והצריכה שלו מאוד סבירה יחסית לגילו.

הרכב ישמש סטודנט חובב נהיגה והרצון לרכוש ספציפית רכב זה נובע מהצורה שלו אשר מאוד מודרנית ויפה לגילו והיותו רכב אמריקאי אמין שניתן לרכוש בסכום מגוחך עקב חוסר הפופולריות שלו בקרב הקהל הישראלי.

אשמח להשלמת מידע, כל עצה בנוגע לרכב, ועל אילו דברים\מכלולים עלי להתמקד בבידקת הרכב.

תודה.

פורסם

ובכן,

החזקתי ברכב כזה בין השנים 2007 ל2012 שנת 99 עם עבר של השכרה.

נקנה עם 167,000 ק״מ ונמכר עם 210,000 ק״מ.

הרכב שימש את אשתי בתחילת הנישואין ועשה עבודה מצויינת.

צריכת הדלק בהחלט היתה סבירה ( משהו באיזור 1:9) כאשר רוב הנסיעות היו עירוניות הטיפולים זולים וגם הביטוח.

במשך כל השנים עברתי טסט חלק למעט מנורת מספר או מספר דהוי( קשה להםלראות רכב שעובר חלק אזתמיד יחפשו)

פעם אחת החלפתי סטרטר (700 שח) מחשב התנעה (כולל סוויץ חדש ומפתח חדש 1400 ש״ח) דשבורד מתפוצץ ( מצאתי בפירוק והחלפתי לפני המכירה- שהקונה יהנה) טיפולים כל 10,000 ( בערך 500 ש״ח) וזהו!!

רכב מרווח מוד ונוח לנסיעה. חזק , מזגן מעולה, יפה ( לטעמי) ושווה כל אגורה. לא הייתי אומר שהוא רכב לחובבי הגה אבל בהחלט נסיעה נעימה.

חפש משהו שמור וטוב שטופל בזמן . אם היה רכב כזה מתקדם הייתי מתקדם איתו אבל אין, אז עברנו למאליבו.

לסיכום: רכב אמין, חסכוני ונוח

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רכב מרווח מוד ונוח לנסיעה. חזק , מזגן מעולה, יפה ( לטעמי) ושווה כל אגורה. לא הייתי אומר שהוא רכב לחובבי הגה אבל בהחלט נסיעה נעימה.

חפש משהו שמור וטוב שטופל בזמן . אם היה רכב כזה מתקדם הייתי מתקדם איתו אבל אין, אז עברנו למאליבו.

לסיכום: רכב אמין, חסכוני ונוח

תודה קודם כל.

בנוגע לשורה המודגשת, אשמח אם תוכל לפרט יותר בנושא, האם כוונתך היא שהרכב בעל מתלים רכים מידי?

ואשמח מאוד לשמוע עוד חוות דעת.

פורסם

לאו דווקא. זה לא מהאוניות האמריקאיות כמו המאליבו והאימפלה אבל הוא בהחלט לא נוקשה כמו פורד.

הרכב לא מאיץ מהמקום כמו רכב ספורט אבל בסגירות הוא בסדר גמור.

לא יצאתי אתו לדריפטים:-D :-D אבל גם לא פחדתי לעקוף

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

בשביל נסיעות עירוניות ופקקים הייתי ממליץ על רכב עם מנוע קטן יותר.

קצת מתפלא שפותח השרשור חובב נהיגה נמשך לרכב הזה וגם לפי מיטב ידיעתי הוא יותר מקסיקני מאשר אמריקאי. אמריקאים לרוב בונים רכבים עם מנועים גדולים יותר ורק לאחרונה התחילו לבנות רכבים עם מנועים עם נפח כזה בגלל המשבר.

אני ממליץ לתקופה הסטודנטיאלית להתאפק מעט ולקחת רכב עם מנוע קטן, משהו בסגנון שרייד. אחרי התואר וכאשר תמצא עבודה קנה מאליבו עם מנוע 6 צילינדר או ביויק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שתיין בכלל, דגם שנת 2000 שלי אכל 1 ל 10. עבר שיפוץ דשבורד מאוד מוצלח ויפה במוסך מרכזי של UMI, מאז לא היו בעיות עם דשבורד. גם מבחינה מכאנית היה אמין. רק טיפולים סדירים.

• תוכן חדש...