Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככלל אני מנסה תמיד בקניות לא לפעול באימפולסיביות. לתת עוד יום אחד לחשוב על העסקה. במהלך היום הזה אפשר לקבל מלא תובנות שפשוט לא רואים בגלל המוצר שנמצא מול העיניים.

ודבר שני , בפלאפונים ובמיוחד בכאלה במחיר נמוך יחסית- פשוט חובה להקחת מישהו שממש מבין בתחום או לקרוא באינטרנט על כול מיני אפליקציות שיתנו לך זיהוי מלא של המכשיר.

אתה כבר הבנאדם השלישי שאני שומע שאכל אותה עם זיוף סיני

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוכל אפס, בתאכלס היית צריך לבצע סקר שוק לפני, לדעת מה יש במכשיר ואיך אפשר להמנע מזיופים, לא חסר בכלל מדריכים כאלו והכי פשוטים נמצאים בהפעלת המכשיר -- הגדרות --> חומרה והגעת לדעת מה יש במכשיר.

לדעתי כדאי לך להגיש תלונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, את הדברים הפשוטים אני מכיר, ועשיתי את כולם במעמד הרכישה.

הטלפון מראה שהוא S4 לכל דבר, כולל אנדרואיד 4.2.2, ושלל אפליקציות מובנות.

את הדרך לגלות זיופים הכרתי רק לאחר הטעות, וחוץ מהתוכנה עצמה, כל שאר הסממנים היו זהים אחד לאחד למכשיר מקורי.

פורסם

אני מת על התוכנית הזאת, אבל חוץ מבידור בדמות זעזוע, היא לא באמת עושה משהו.

אני חושב ש-99 אחוז מהנוכלים שהיא חשפה, עדיין ממשיכים לעשות את שלהם באין מפריע

פורסם

אני מעוניין לקבל עוד פרטים איזה מכשיר סיני בידיוק קיבלת.

מה הרזולוציה שלו?

http://www.whatismyscreenresolution.com/

והאם אתה יכול לצלם את התוצאה באנטוטו החדש 3.4 - תצלום של התוצאה המפורטת הכוללת ציון לכל אחד מהחלקים (זיכרון/מעבד וכו'),.

אשמח גם אם צוכל לצלם את המכשיר מקדימה ומאחור ללא מכסה אחורי.

אולי נזהה מה יש לך ולפחות אעזור לימצוא לך רום טוב שתוכל לפחות לנצל את המכשיר בתור מכשיר שמיש.

והבדיקה הכי פשוטה שכל סיני מזוייף ברמה נמוכה יפול בה- צילום תמונה ובדיקת איכות הפוקוס והצילום, במיוחד בתאורת חדר.

אתה מוזמן ליבדוק את המצלמה כעת ובקלות תוכל ליראות את הבדלי האיכות בין חיישן יקר של S4 לחיישן סיני בדולר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השרשור הזה בא לי כמו כפפה ליד .

מחר אני הולך לבדוק galaxy nexus ( המוכר מבקש 1000 ) , הוא חשף את המספר הפרטי שלו , הגעתי אליו דרך פשפשוק .

לא צריך להכנס לפאניקה.

אפשר לקנות גם ממוכרים הוגנים שפשוט מוכרים כי הם משתדרגים או צרכים את הכסף.

סה"כ צריך לעשות בדיקה קפדנית ולקנות את המכשיר עם זכרון דברים הכולל את מס' ת.ז של הקונה והמוכר + תצלום ת.ז.

במידה והמוכר מסתייג מאלו עם כל מיני תירוצים רק אז הקנייה צריכה להדליק נורה אדומה.

ככלל אני מנסה תמיד בקניות לא לפעול באימפולסיביות. לתת עוד יום אחד לחשוב על העסקה. במהלך היום הזה אפשר לקבל מלא תובנות שפשוט לא רואים בגלל המוצר שנמצא מול העיניים.

ודבר שני , בפלאפונים ובמיוחד בכאלה במחיר נמוך יחסית- פשוט חובה להקחת מישהו שממש מבין בתחום או לקרוא באינטרנט על כול מיני אפליקציות שיתנו לך זיהוי מלא של המכשיר.

אתה כבר הבנאדם השלישי שאני שומע שאכל אותה עם זיוף סיני

אז לסיכום , לדרוש ת"ז ולצלם , לכתוב IMEI ו\או כתובת MAC ?

מה תאמרו על ה"חוזה" הקטן שכתבתי ?

הסכם מכר למכירת מכשיר טלפון סלולארי.doc

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כשאתפנה, אעשה את כל הדברים שביקשת בשמחה.

את בדיקת הפיקוס עשיתי רק כשהגעתי הביתה, ולרגע לא הבנתי למה המצלמה של הS4 האגדי מתפקסת כמו נוקיה 6280

וככל הנראה שאגיש תלונה במהלך השבוע, רק לסיכוי שדרך יד2 נמצא את המייל או הטלפון האישי שלו.

פורסם

אנא חזרו אחריי במקהלה:

אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.

אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אנא חזרו אחריי במקהלה:

אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול...

אתה יודע שזה משפט של בריטים עשירים? (המקור)

בישאל לא מספיק עשירים בשביל להבין אותו.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לדעתי הגשת תלונה במשטרה לא תועיל יותר מידי, אלא אם כן הוא כבר צבר כמה תלונות. וגם אז ייקח חודשים עד שתראה מזה משהו, אם בכלל.

אני חושב שהרעיון הכי טוב זה ליצור איתו קשר במודעה אחרת שהוא מפרסם, ולהביע עניין ברכישה של מכשיר אחר, כמובן אל תזדהה בשמך האמיתי וכאלה, או אפילו תיתן לאיזה חבר לדבר ולקבוע איתו מיקום.

תקבעו מיקום בלי מצלמות בלי כלום, תגיע כחצי שעה לפני אבל יחד עם כמה חברים, עדיפות לחברים לא קטנים ועדיף גם לא פראיירים.

כשהוא מגיע, כמובן אחרי שזיהית שזה הוא, תסביר לו בעדינות, בלי אלימות ובלי איומים שאתה רוצה את הכסף שלך בחזרה, ואתה תחזיר לו את המכשיר.

אם הוא מסכים, אחלה. אם לא, אז פה החברים נכנסים לתמונה ומסבירים לו, שוב בעדינות, שעדיף שיסכים לרכישה חוזרת.

אם עדיין לא יסכים, לא הייתי מתבלבל אפילו לשנייה ודואג שהשימוש הבא שהוא יעשה באצבעות שלו יהיה במחלקת שיקום בבית חהולים הקרוב.

אני אפילו הייתי הולך צעד קדימה וחוץ מהרכישה החוזרת הייתי דורש תשלום קנס. עוד איזה אלפייה.

דרך אגב, ככל שתגרום לו להבין שאתה לא אחד שכדאי להתעסק איתו, כך ייטב לך וכך התהליך יהיה יותר קל.

נגד אנשים כאלה, לצערי הרב, אין פיתרון אחר. מנסיון. נסיון רב מידי...

בתקופה אחרת של החיים שלי אפילו הייתי עושה את זה בשבילך...רק בשביל ל***ן נוכל שכזה. מעצבן אותי דברים כאלה.

דרך אגב, מאיזה איזור אתה, ומאיזה איזור הוא? אולי אני יכול לעזור עם כמה חברים משלי...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני חושב שהלקח בתור קנס לנוכל הזה יהיה ש"תעודד" אותו ליקנות מימך את המכשיר הבא במחיר מיבצע של 2500 ש"ח :-)

sku50031.jpg

http://www.pandawill.com/catalog/product/view/id/57195/s/l920-smartphone-android-40-sc8810-1ghz-41-inch-wifi-fm-yellow-p78298/category/380/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
האתר הזה מזייף קשות.

טוב לא מכיר אותם מנסיון- אבל תמיד אפשר לעשות צילום מסך במכשיר וליבדוק מה הרזולוציה שלו.

הבעיה בזיופים הסיניים שהזיוף הוא לא רק במבנה הפיזי אלא מוטמע עמוק בתוך הקוד שאפילו תוכנות בדיקה מיתבלבלות (גודל זיכרון/רזולוציה/מצלמה/מעבד וכו').

פורסם

טוב, הייתי בבית קפה (קקאו באחוזת ראשונים)

בעל המקום בחור צעיר ונחמד שניסה לעזור בשמחה.

לשמחתי הרבה, יש מצלמות במקום, ואפילו אחת בזווית מצויינת לכניסה.

לדאבוני לדברי בעל המקום המצלמות לא עובדות בשבוע האחרון עקב תקלה בדיסק הקשיח, אבל אמר שיצור איתי קשר אם מישהו בתיאור דומה לשל הבחור יכנס למקום.

hwgeek

אני לא מצליח לעשות צילום מסך (ניסיתי כיבוי וכפתור הבית, ווליום תחתון וכפתור הבית ללא הצלחה)

אצלם עם מצלמה רגילה ואשים פה את הנתונים.

GhostBuster

אני מיבנה, והבחור ככל הנראה מראשון לציון (סביבות רחוב דוגית בעיר)

• תוכן חדש...