Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני מאוד רגיש לאוכל לא נקי, מקולקל, טוגן בשמן ישן וכו'.

אתמול זה קרה שוב,

ארוחת שישי אצל חמתי {לא משהו מיוחד,עוף בגריל ותופ"א,רק אני חטפתי,כולם בסדר} ,בשעה 20:00, בשעה 22:00 חם לי ואני מזיע והופ נפתחו שערי שמיים.

הקאות,שילשולים, כל חצי שעה -שעה.

מנסה לשתות מים מהר, איזה חצי ליטר במכה כי אני ממש צמא {מעולם לא הודיתי כך לאלוהים על מים מהברז}, הגוף דוחה.

שותה כמות מצחיקה של איזה 20-50 מיל' מים בכל פעם,לא הולך ומקיא תוך חצי שעה

לימון= לא הולך.

קולה- זה יוצא מהגוף ממש מגעיל!

ממשיך להקיא, לא מצליח לישון.

בשעה 9 נוסע לטרם לקבל אינפוזיה {הפעם 2 שקיות, לפיני חודשיים זה היה 3 שקיות} ומאז שמח עליז וטוב לבב.

הגוף מתחיל בתהליכי התייבשות ולא מוכן לקבל נוזלים.

למה?

איך אפשר לוותר על נושא האינפוזיה בכל פעם שמתחיל אצלי גל של הקאות חזקות כאלו?

נימאס!

אני ממש נימנע מלאכול בחוץ ועדיין חוטף את זה כל כמה חודשים טובים

תודה לרופאים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הבעיה היא לא "דחיה" של הגוף אלא ההקאה המהווה חלק מהמחלה. אין לך ברירה אלא לקבל את הטיפול שהוצע לך. תוכל להעזר גם בתרופות נגד הקאה, אולם במצבך כנראה שיהיה עליך לקבלן זריקה, כך שבכל מקרה לא תשתחרר מהצורך לפנות לטיפול.

לגבי גורם המחלה - אם אתה הסועד היחיד שחלה, אתה מזהה מזון שאתה רגיש אליו ואין לך הסבר אחר למחלה (למשל - אכלת באיזה מזנון דרכים מפוקפק ביממה שלפני ארוחת השבת) עין לך ברירה - המנע מאותם מזונות שאתה מכיר כגורמי תגובה שלילית. הסבר את הרגישות לחמותך, אני בטוח שהיא לא תעלב ובמידת הצורך תכין לך אוכל מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא כל הרעלת מזון מסתיימת בהתייבשות, הטריק בהרעלות מזון זה לשתות כמויות קטנות של מים לאורך זמן (כמה שלוקים קטנים כל כמה דקות או קוביות קרח למשל), לרוב זה עוזר, אם לא, אין מנוס מעירוי נוזלים (סיילין), כי בהקאות ושילשולים אתה מאבד עוד חומרים חוץ מנוזלים (מלחים, אשלגן ועוד כמה) ככה שמצב אלקטרוליטים שלך אחרי זמן מסויים מתחיל להשתבש בצורה שמסכנת חיים.

פורסם

כבר קיבלת המלצה נכונה לגבי קבלת נוזלים (להתעקש על מנות קטנות ורבות), אבל שי לי בשבילך תרופת נגד לכל הרגישויות שלך:

attachment.php?attachmentid=348617&stc=1&d=1375555798

ארוחת צהריים.jpg

פורסם

אוי ואבוי!

כמה זמן הקולה בחוץ כך?

איפה זה?

יותר גרוע מרופא שיניים בהודו

אם אני אוכל שם אני חוזר בארון לארץ

בדוק

{מקווה שאישתי לא תקרה את זה ותישלח אותי לשם}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בן אדם - תשתה חליטה פושרת של מרווה ונענע.

גם כאשר הבעיה פחתה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני הייתי רגיש כמוך, והרבה פעמים כשהייתי אוכל בחוץ הייתי חוטף קלקול קיבה.

לשמחתי/צערי - אחת הפעמים הייתה כשהייתי בסדיר - ארוחת ערב ממנה חטפתי הרעלת מזון (היחיד שאושפז מתוך 200 חולים)

שגרמה לניתוח הסרת תוספתן - ומאז אני הרבה פחות רגיש.

הבהרה - זה לא שאני ממליץ לך על ניתוח כזה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

במשפחה המורחבת יש המקיאים מכל פיפס.

הפתרון שלהם זה פרמין

http://www.clalit.co.il/ClalitAppGeneral.he-il/MedicineBook/Default.aspx?id=5189&medname=פרמין

רק במקרים של הקאות חוזרות ונשנות. אם לא מקיאים גם את הכדור אז זה עובד לא רע.

תתיעץ עם רופא המשפחה שלך.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מנסיון רב אני גם ממליץ על כדור הפרמין, בשנה שעברה סבלתי מסחרחורות נוראיות והקאות

מסיבות לא רלוונטיות לשרשור, לקחתי פרמין וזה מאוד עזר נגד אינסטינקט ההקאה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא הבנתי את הקשר בין התוספתן לבין הרעלת מזון?

לא ציני, זה באמת מעניין אותי כי אני גם רגיש מאוד לאוכל

אף אחד באמת לא יודע מה התפקיד של האיבר הזה, יש השערות מהשערות שונות אבל אף אחד לא באמת יודע לענות על השאלה שלך.

פורסם
אף אחד באמת לא יודע מה התפקיד של האיבר הזה, יש השערות מהשערות שונות אבל אף אחד לא באמת יודע לענות על השאלה שלך.

נכון חלקית, משערים שפעם בהיותינו אוכלי עשב היה לו תפקיד חשוב בעיכול האוכל, היות ובו הצטברו חיידקים שעזרו

לנו בעיכול התאית. היום אין בו שימוש, אך מה שכן - בעת אכילת מזון מקולקל מצטברים בו החיידקים מהמזון וגורמים לו

להתנפח ולכאוב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אני מאוד רגיש לאוכל לא נקי, מקולקל, טוגן בשמן ישן וכו'.....רק אני חטפתי,כולם בסדר.

אני אומנם לא הוסמכתי אבל מאוד נשמע שאתה סובל מאיזה טפיל וכל פעם שהוא מגיע לסף מסוים וגורם לך להקאות, אתה מחפש את ה"קורבן" הקרוב מבלי להבין שאין קשר בין הדברים.

סבלתי פעם מאמבות והתסמינים היו זהים לשלך.

בדיקת צואה זריזה איששה את התסמין וכמה כדורים פשוטים פתרו בעיה של חודשים של בחילות, הכאות וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...