Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ny 800 באיביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אתמול קניתי איביזה fr 2012 c

קיבלתי עם הרכב את המכשיר הנ״ל .

כמה יציאות המכשיר ?

איזה רמקולים מגיעים ברכב כסטנדרט ?

איזה מידה בדלתות ?

האם הרכב נחשב כאטום יחסית למתכות רועדות וכו? ... מתכוון לחבר את הl7 שלי ככה שרוצה לדעת אם לאטום וכו .. אגב מה עדיף מניסיונם של אחרים , 6x9 ו׳ קומפוננט ( אני שואל מפני שהבעלים הקודם כבר ניסר את המגש ככה שיש לי אופציה .

תודה רבה המשך יום נעים

פורסם

3 יציאות למגבר.

ככול הידוע לי קומפוננט קדמי 6.5 אינצ מקורי בדלת

כסט אחורי יותר טוב קומפוננט נוסף ,אם כבר יש לך חורים ל 6X9 אתה יכול לבנות למתאם לקומפוננט

או ללכת על רמקול 6X9 איכותי.

לא מדובר ברכב בעל תכונות אקוסטיות גבוהות

מומלץ מאוד לבצע איטום דלתות ואיטום תא מטען עם סאב כמו L7.

פורסם

תודה רבה .

לשאלות נוספות . האם הפאנק העל נחשב באיכויות סבירות כי בתור התחלה לא הייתי רוצה להחליף אותו .

לגבי ה 6x9 ... בדלת׳ות האחוריות אני חושב שהסאונד פשוט הולך לאיבוד בגלל המיקום . מניסיון קודם ורמקול חביב מאוד של אינפיניטי 6/9 והיי אנרגי מקדימה קיבלתי תוצאה סבירה . איזה רמקול 6/9 יש ברמה שאתה מדבר עליה ? תודה רבה רבה

• תוכן חדש...