Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באמצע נסיעה נעלם האור הכחול של הסקלה .עכשיו גם האיתות שמאל לא עובד ( אבל במשולש הוא עובד מוזר :S )

שיחקתי בפיוזים לא יודע למה אבל יש לי חשמל ברכב כשהו נעול

הדליק לי את האייקון הכרית האוויר ..

הייתי אצל חשמלאי הוריד את הנורה של הכריות ובדק את הפיוזים

בדק גם את המגביר ווליום של האור בסקלה שנמצא בצד

הוא אמר שזה קצר מבפנים ורק לפתוח את כל הפלסטיקה זה ₪250

ללא סידור

יש מישהו שמבין בעיניין ויכול לעזור אני יפרק את כל הרכב לבד אין לי כח עוד לתשלומים ! :cry:

פורסם

אני ממליץ לך לא לשחק עם פיוזים אם אין לך שרטוטי חשמל של הרכב, ידע והבנה. עדיף תשאיר את זה למוסך.

ממליץ לגשת למוסך מומחה שמכיר את הרכב שברשותך, שיבדקו את לוח השעונים, יתחברו עם מחשב ויקבלו רשימת תקלות.

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות את העבודה לבד, יש לך חוש טכני, ידע וכלים מתאימים - לפחות תארגן ספר היינז שעוסק באחזקה של הרכב שלך.

מה שזול יכול לצאת יקר. אם תעשה בניסיונות תיקון שלך עוד נזק - זה יעלה יותר יקר לתקן אחרי זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי יש בורה דיזל שנת 2000.

קרה לי פעם שתוך כדי נסיעה כל הדשבורד התחיל להפוך לדיסקוטק.

זה קרה תוך כדי נסיעה בכביש 6. עשצרתי בצד, כיביתי את המנוע, והאוטו מת. גמור. לא מניע, לא פותח סוויץ', כלום.

פותח מכסה מנוע, רואה שקופסת הפלוסים על המצבר מנותקת מהמצבר.

זה קופסה קטנה, שיוצאים ממנה איזה 4 חוטים אדומים עבים, שיש לה גשר כזה מברזל שמתחבר לפלוס של המצבר.

פתחתי את הבורג של הפלוס במצבר, חיברתי מחדש את הקופסה, והכל בא על מקומו בשלום.

תבדוק את הקופסה הזאת, בלי לגעת יותר מידי, פשוט תראה שהיא מחוברת למצבר כמו שצריך ושהחוטים לא מנותקים/רופפים.

בלי קשר לזה, תשיג שרטוטים של הפיוזים באוטו, כמו שtzvipper הסביר לך, תשיג ספר רכב, תבדוק את הפיוזים הרלוונטיים לסקאלה ולאורות (באנגלית לוח המכוונים נקרא Instrument Cluster), ותראה אם זה עוזר.

בנוסף, תנסה לתאר קצת יותר טוב את הבעיה. מתי זה קורה? אתה עושה משהו ספציפי כשזה קורה? זה רק איתות שמאל או גם ימין? דברים אחרים שלא עובדים באותו הזמן?

כמה שיותר מידע יותר טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל הצבע הכחול שמוציא האור בסקלה לא עובד ( פעם עבד ופעם לא עכשיו בכלל לא )

ואיתות שמאל עושה רעשים מהר טיקטיקטיקטיק יענו נשרף המנורה

אבל שלוחצים על המשולש האדום הוא מפעיל את שני האיתותים והם עובדים יפה

אז איך המנורה שרופה :idea:

כנראה קיים פיוז בפנים למערכת הזאת

כי כל האייקונים עובדים החשמל זורם רק האור בעיתי ועל הדרך האיתות

והחשמלי אמר שיש קצר מבפנים

אולי מחר אני יצלם סרטון

***** עריכת הנהלה:

נא לא לכתוב בפונט מוגדל (שונה לרגיל) ולהשתמש בסימני פיסוק.

• תוכן חדש...