Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפופר ומשקפי שמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קליפ און פולרואיד 80% למשקפיים שלי ואני מרגיש שהנהיגה איתם יותר קשה חוץ מאשר ממש השעות הצהריים. לדוגמה בבוקר אני מרגיש שאני מתאמץ הרבה יותר כדי "לראות" (ברור שאי אפשר לנהוג איתם בלילה)

האם משקפי שמש של 50% יספקו יותר טוב את הסחורה, או אולי עדשות גרדיאנט ?

פורסם

עם כמה אחוזי מעבר

ה80% מצוינים למראה "הטייס", לים, וסתם להסתובב ברחוב

לנהיגה הם מתאימות נגיד מ10-16 בקיץ אבל מעבר לזה הם מעיקות

גם עם משקפיים שמש אופטיות יש את השאלה כמה להכהות

פורסם
לא יותר פשוט לרכוש משקפי שמש אופטיות?

בדיוק. רכשתי זוג של כאלה, ועד היום אני מסתובב איתן. ים, נהיגה, טיסה. לא משנה. משקפי שמש +ראייה לכל דבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

70-75 אחוז כהות נוח משמעותית מ-80 אחוז.

50 אחוז זה בהיר מידי לדעתי.

דירוג זה רעיון טוב. אבל לא לכולם נוח במשקפיים אופטיים. נתקלתי בהרבה תלונות על זה, ולפני שאני מוציא עבודה של שמש אופטי עם דירוג אני מוודא עם הלקוח שהוא סגור על זה.

דירוג סטנדרטי בד"כ זה 75 אחוז ל-35 אחוז.

לא יותר פשוט לרכוש משקפי שמש אופטיות?

אם כבר אופטיים, ולא אופטיות. ממך לא ציפיתי :wink:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תקנה משקפים של רודי עם קליפ אופטי פנימי. עולם אחר. גם רואים בכל מצב כולל שעת בין ערביים שהשמש ממש בפרצוף ומאחורי פינה כבר חושך.

פורסם

מבחינת נוחות ואסטתיקה, אני לא חושב שיש בכלל מה להשוות משקפי שמש אופטיים בהזמנה, לכאלה עם קליפ און, ולא משנה מאיפה הוא מורכב.

אמת בדבריך. זה מה שקורה כשאני כותב בלי משקפי השמש האופטיים שלי.

זכור לי משרשור ישן, עוד כשהייתי בתחילת דרכי האופטית. ששאלת אותי לגבי רכישה של משקפי שמש אופטיים.

אנצל את ההזדמנות כדי לשאול מה בסוף רכשת ובכמה?

פורסם

רכשתי בחנות הרגילה שלי בנתניה לפני כשנה. המסגרת תוצרת איטליה, לא זוכר כרגע את היצרן. אם אני זוכר נכון זה יצא אי שם סביב 700 ש"ח.

המסגרת עצמה סבבה, אבל מהעדשות אני קצת מאוכזב. באופן שלחלוטין אינו ברור לי התפתחו בציפוי שלהן מעין שריטות קטנות, למרות שאני מטפל בהן בכפפות של משי ומאוד שומר. מתישהו אני צריך לפנות לי זמן ולקפוץ לחנות שממנה רכשתי כדי לבדוק מה ניתן לעשות בנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למרות שבאותו שרשור הצעתי לך ב-300 ?

עם הסכום הזה היית יוצא מהחנות שאני עובד בה עם 2 זוגות שמש אופטי בשבילך ו-2 זוגות שמש רגיל בשביל האישה :wink:

פורסם

המסגרת עצמה סבבה, אבל מהעדשות אני קצת מאוכזב. באופן שלחלוטין אינו ברור לי התפתחו בציפוי שלהן מעין שריטות קטנות, למרות שאני מטפל בהן בכפפות של משי ומאוד שומר. מתישהו אני צריך לפנות לי זמן ולקפוץ לחנות שממנה רכשתי כדי לבדוק מה ניתן לעשות בנושא.

יכול להיות שהחומרים בהם אתה מנקה את העדשות תוקפים כימית את הציפוי או את העדשה עצמה.

פורסם
קניתי קליפ און פולרואיד 80% למשקפיים שלי ואני מרגיש שהנהיגה איתם יותר קשה חוץ מאשר ממש השעות הצהריים. לדוגמה בבוקר אני מרגיש שאני מתאמץ הרבה יותר כדי "לראות" (ברור שאי אפשר לנהוג איתם בלילה)

טוב שלא קשרת על העיניים סמרטוט שחור וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יכול להיות שהחומרים בהם אתה מנקה את העדשות תוקפים כימית את הציפוי או את העדשה עצמה.

אני מנקה אותם אך ורק עם מטלית ייעודית. הציפוי לא באמת שרוט ואם מסתכלים במבט שטחי על העדשות הן נראות חלקות לגמרי, רק מול האור רואים מלא סדקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...