Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני 3 חודשים עשיתי טיפול ראשון לרכב חדש (ססויפט חדשה 2012), אחרי 15 אלף קילומטר. במוסך מורשה שמופיע ברשימה בספר רכב.

לפני הטיפול הייתי בודק שמן לפחות פעם בחודש והכל היה תקין. מפלס היה בדיוק בין המינימום למקסימום.

בדקתי היום שמן לראשונה אחרי הטיפול. מסתבר שהמפלס מעל המקסימום בהרבה. הרכב נמצא כרגע במישור ולא בשיפוע.

נראה כאילו הם הוסיפו שמן חדש מבלי לרוקן את הישן, או שרוקנו את הישן והוסיפו שמן חדש יותר ממה שנדרש.

אני מצרף תמונה של המפלס.

מה המשמעות של שמן מעל המקסימום? האם מסוכן לרכב? האם לפנות למוסך?

נסעתי כך 3 חודשים. האם יכול להיות שנגרם נזק? כיצד לדעת?

תודה.

shemen.jpg

פורסם
שלום.

לפני 3 חודשים עשיתי טיפול ראשון לרכב חדש (ססויפט חדשה 2012), אחרי 15 אלף קילומטר. במוסך מורשה שמופיע ברשימה בספר רכב.

לפני הטיפול הייתי בודק שמן לפחות פעם בחודש והכל היה תקין. מפלס היה בדיוק בין המינימום למקסימום.

בדקתי היום שמן לראשונה אחרי הטיפול. מסתבר שהמפלס מעל המקסימום בהרבה. הרכב נמצא כרגע במישור ולא בשיפוע.

נראה כאילו הם הוסיפו שמן חדש מבלי לרוקן את הישן, או שרוקנו את הישן והוסיפו שמן חדש יותר ממה שנדרש.

אני מצרף תמונה של המפלס.

מה המשמעות של שמן מעל המקסימום? האם מסוכן לרכב? האם לפנות למוסך?

נסעתי כך 3 חודשים. האם יכול להיות שנגרם נזק? כיצד לדעת?

תודה.

גש למוסך בהקדם האפשרי, לרוקן את עודף השמן.

אם נגרם נזק הוא כבר קיים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
האם הרכב היה במצב דומם לפחות עשרים דקות\חצי שעה לפני שבדקת ?

היי.

היה דומם לילה שלם לפני שבדקתי. כיצד זה משפיע?

פורסם
גש למוסך בהקדם האפשרי, לרוקן את עודף השמן.

אם נגרם נזק הוא כבר קיים.

בברכה

צביקה

היי. זה נזק חד משמעי שיוכלו לבדוק לי במוסך אם נגרם או לא?

מה בדיוק להגיד להם לבדוק.

פורסם

זו לא הפעם הראשונה שאני רואה שבמוסכים מורשים ממלאים ישר את כל גלון ה 4 ליטר מאשר שישאר בו קצת עודף.

גש למוסך ובקש שירוקנו את השמן העודף.

פורסם

אל תילחץ גש למוסך ירוקנו לך את העודף ושלום על ישראל....

לא יבדקו לך כלום ויגידו לך שהכל בסדר כי כנראה הכל בסדר אין לך שם כמות כפולה של שמן ונזק לא נגרם כל כך מהר .

פורסם

מוסכים חפארים תמיד ממלאים במנועים קטנים כליטר מעל המותר (3.7 ליטר במקון כ- 2.7 ליטר).

זה רכב חדש אם אתה מטפל במורשה תדרוש פיצוי של זיכוי כספי או הנחה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

השרשור מלפני שלוש וחצי שנים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עודף שמן לא בריא בשום צורה, בוואגיות נגיד מודבקת על המנוע אזהרה - עודף שמן יגרום נזק לממיר הקטליטי. רשמתי בשרשור מקביל אודות התופעה המעצבנת הזאת, אני מראש מגיע למוסך עם מזרק גדול וצינורית ומרוקן, לא מחכה אפילו דקה אחרי היציאה מהמוסך.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...