Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע החלפתי שמן מנוע מ10W40 ל5W40 סנטטי מלא ,עשיתי את ההחלפה במוסך אחר כי הקבוע היה עמוס .אחרי הכל כולה שמן לא?על דרך עשה פלשינג למנוע שגמע 192 אלף ועדיין מרגיש מצוין לדעתי .

אחרי נסיעה בין עירונית כל יום 120 קילומטר במשך שבוע .ביום שישי בחזרה שמתי לב שחום מנוע מתקשה להישאר על 90 קבוע וכל כמה שניות נופל לרבע וחוזר .פתחתי את המכסה מנוע ,מכיוון שכבר פעם היוניט חום עשתה בעיות אבל הסימנים אחרים בכל זאת ריססתי מנקה מגעים וזה פתר את הבעיה,כשהורדתי את הצינור אוויר הוא היה מלוכלך בשמן טרי שהשפריץ הנשם שמן שמחובר אליו .

ואז הכל התחבר לי ,שיש לי עודף שמן במנוע .בקיבולת שצריכה להיות 2.9 יש בערך 3.5 .ובמדיד היה קשה לראות כי השמן מאוד שקוף !אז המסקנה שהבית מצערת מלוכלכת עכשיו וגם הבית נשם ולמוסך הזה לא חוזר אליו יותר .

השאלה שלי היא ?איזה נזק פוטנציאלי מחכה לי ?המנוע מרגיש כרגיל רק החום לא מצליח להישאר קבוע .מציין שהתרמוסטט מקורי חדש וגם היוניט חום הוחלפה לפני 9 חודש עקב אירוע דומה .

פורסם

היה לי את אותו המקרה ( וזאת הסיבה שאני מטפל ברכב לבד) בדגם 2004 16V ,לאחר ששפחתי ליטר החוצה זה פסק.

כל עוד האטם ראש יבש לא נגרם נזק בלתי הפיך , 3.5 ליטר זה עדיין לא אסון.

פורסם
היה לי את אותו המקרה ( וזאת הסיבה שאני מטפל ברכב לבד) בדגם 2004 16V ,לאחר ששפחתי ליטר החוצה זה פסק.

כל עוד האטם ראש יבש לא נגרם נזק בלתי הפיך , 3.5 ליטר זה עדיין לא אסון.

 

מסובך לראות אם הראש האטם יבש או לא ?

×
×
  • תוכן חדש...