Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע שלדה,גלגלים ועוד כמה חלקים (אופנוע)

מישהו עבד איתם ויכול להמליץ?

האם הם קשובים ללקוח הקטן?

תודה

ערן

פורסם

יש לי ניסיון איתם גם אם ציפוי שילדת אופנוע וחלקי רכב, והם בסדר גמור, אבל את כל איטום החורים וההברגות אתה צריך לעשות לפני שאתה מוסר את העבודה הם לא יעשו את זה, ובמידה ויגיע הצבע למקומות לא נכונים קשה מאד לנקות אותו.

לדוגמא תושבות מיסבי ההיגוי בשילדת האופנוע חייב להיות אטום וכו.

טל

פורסם

ערן, אני לא יודע אם דרור התכוון לאותו אדם,

אך אני זוכר שיש במפרץ חיפה, באיזור רחוב ג'יימס וואט (בפנים בפנים), עסק יותר קטן שעשה עליי רושם של "יותר קשוב ללקוח הקטן" מגוונים.

משכנתא זה קל

פורסם

ממליץ בחום על צביעה במגדל העמק,לא זוכר כרגע את שם המפעל אבל יש לי את הטלפון

צבעתי כבר 2 שלדות שם,שליש מחיר מגוונים.

צריך למסך איפה שלא רוצים צבע, לדעתי הברגות להשאיר חשופות ולהבריז אחר כך יותר טוב וקל.

פורסם

צריך למסך איפה שלא רוצים צבע, לדעתי הברגות להשאיר חשופות ולהבריז אחר כך יותר טוב וקל.

פורסם

אשמח לקבל את הטלפון של המקום במגדל העמק

• תוכן חדש...