Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עלה הצורך בטלוויזיה לחדר שינה. איזה גודל אתם ממליצים? חשבתי על אזור ה27 בין 32 אינץ'. אין לי מושג אילו גדלים קיימים בין לבין, ולכן אשמח לשמוע על הצעות גם לאיזה גודל כדאי.

הטלוויזיה תשמש לסרטי דיוידי, צפייה בהוט ואף XBOX (כלומר, צריך שיהיה לה חיבור HDMI וגם שתהיה FULL HD).

שתהיה אחריות למכשיר, גם חשוב מאוד.

1. מהיכן כדאי לבצע רכישה כזו? האם מהאינטרנט? או שלגשת לכל מיני מחסני חשמל ולחפש מחיר טוב?

2. מה טווח המחירים לטלוויזיות שכאלה?

3. מעדיפים להתפשר על גודל מאשר על איכות. כלומר דיף 27 אינץ' של חברה טובה, אמינה ומוכרת, על פני 32 אינץ' שיתקלקל אחרי שנה-שנתיים.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי 32 זה המינימום לחדר שינה,בעיקר אם הטלוויזיה על הקיר.

1)מהאינטרנט יש מבחר יותר גדול ופשוט יותר למצוא את מה שאתה מחפש.אם אתה גר במרכז,אז אשלח לך בפרטי חנות מומלצת והעיקר זולה.

2)המחירים מתחילים מ1300 למותגים לא מוכרים או טלוויזיות של מותג אבל דגם ישן.

ב2000 תוכל לקבל כבר סמארט TV.

3)רוב הפעמים עדיף מותג ולו רק בגלל שאיכות התצוגה תיהיה יותר טובה.

ההתלבטות הזו דיי מיותרת כי המחירים של הטלוויזיות הטובות גם ככה יחסית נמוכים.

פורסם

רוב הסיכויים שעל טלויזיה 27-31 תשלם יותר כי אלו גדלים לא סטנדרטים.

אני ממליץ לך להתמקד בטלויזיה 32" מיצרן מוכר.

הכי חשוב - ללכת לראות את הטלויזיה בכמה חנויות ורק אז להחליט מי נראית הכי טוב.

אני גרופי של פיליפס בטלויזיות - אבל לכל מותג יש את המעריצים שלו.

פורסם

יש לי 40 אינץ' לד של סמסונג,

הגודל מעולה.

הייתה לי 32 והיא קטנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לדעתי 32 זה המינימום לחדר שינה,בעיקר אם הטלוויזיה על הקיר.

1)מהאינטרנט יש מבחר יותר גדול ופשוט יותר למצוא את מה שאתה מחפש.אם אתה גר במרכז,אז אשלח לך בפרטי חנות מומלצת והעיקר זולה.

2)המחירים מתחילים מ1300 למותגים לא מוכרים או טלוויזיות של מותג אבל דגם ישן.

ב2000 תוכל לקבל כבר סמארט TV.

3)רוב הפעמים עדיף מותג ולו רק בגלל שאיכות התצוגה תיהיה יותר טובה.

ההתלבטות הזו דיי מיותרת כי המחירים של הטלוויזיות הטובות גם ככה יחסית נמוכים.

אני מהמרכז, אשמח לקבל פרטים.

אני מבין שב"מותגים" זה לא שLG כולן גרועות ופיליפב כולן טובות, אלא צריך להתמקד בדגמים ואז לחפש מחירים?

סה"כ אילו חברות נחשבות לטובות, ואמינות?

אצלי יש LG, Metz, panasonic. חוץ מהפנאסוניק שקרטעה מעט, ואיזה פיוז שנרשף בLG הכל בסדר. הMETZ בכלל בלי בעיות.

אלו חברות טובות?

APPLE מדובר בחדר קטן. מרחק הצפייה לא עולה על שני מטרים. בוא נגיד שהיא תהיה למעלה (גובה של מטר). לפי פיתגורס מדובר במרחק מקסימלי של שורש 5 מטרים :) (2.23 מטר).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

במהלך 3-4 השנים האחרונות ציידתי את חדרי השינה\ילדים בטלויזיות LCD - כולן בגודל "32 והגודל בהחלט מתאים (היצרנים הם פנאסוניק, טושיבה, שארפ) למעשה טלויזיה "32 בפורמט 9:16 מהווה תחליף מתאים לטלויזיות "20-26 בפורמט 3:4.

צריך להוסיף שנכון להיום אין לי ממירי HD כך שטלויזיה יותר גדולה תהווה בעיה מבחינת הרזולוציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין צורך בסמארט. יש באותו בחדר גם מחשב נייח.

40 הן מעט יקרות והמטרה היא למצוא משהו באזור הפחות מ-2000. ממה שראיתי בזאפ, יש טלוויזיות FULL HD 32 במחירים סבירים (בין 1500 ל-1800) זה פחות או יותר מה שאני מחפש. עכשיו רק צריך למצוא דגם טוב ושיהיה עם אחריות.

תודה לכולם על העזרה, אני מעריך את זה מאוד.

פורסם

יש לי בחדר שינה 32 של סמסונג,כבר 5 שנים ללא בעיות.

בסלון 40 גם של סמסונג וללא בעיות.

לאחרונה נרכשה 42 סמארט של LG לחדר שינה של אחותי וזה באמת עולם אחר מה32,במידה ויתאפשר לך לחרוג ב500-600 ש"ח תקנה את היותר גדולות(ישדרג בצורה משמעותית את המשחק באקס בוקס).

את המקום המומלץ תקבל בפרטי.

• תוכן חדש...