Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחרונה התחדשתי ב206 3 דלתות כחולה כהה.

האוטו עבר מספר לא קטן של ידיים ולכן אפשר לצפות למצב הצבע שלו, יש פה ושם שריטות ובעיקר סווירלים מעצבנים, אפילו על השמשה!

פנים הרכב דווקא שרד יפה ולכן עיקר העבודה היא חיצונית.

ההתלבטות היא האם לקנות חומרים ולהתחיל לשטוף את הרכב לבד? או שבכלל כדי פעם בשבועיים שלוש ללכת למקום מקצועי ולחסוך את עלות כלל החומרים והאביזרים הנדרשים

ופעם בשבוע לנקות עם שמפו זול?

בנוסף, יש צורך בחידוש הפנס הקדמי, יש לי את הערכה של טרדל אך ללא הלכה הסופיתשבאה במגבון, האם ניתן להשתמש בה בשנית?

ImageUploadedByTapatalk1373120987.747034.jpg

פורסם

מה התקציב שלך לחומרי ניקוי?

האם אתה יודע לבצע פוליש ידני?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תקציב כמה שיותר נמוך - ממש לא מחפש להשתגע עם המון אביזרים.

סקאי לפנים הרכב, שמפו ווקס לבחוץ, ומינימום מטליות, השאלה כמה צריך.

פוליש ידני - אף פעם לא עשיתי אבל אני מאמין שיש לי קצת ידיים לדברים האלו ואני אתפוס זאת בקלות.

פורסם

http://www.carplan.co.il/

פה יש מוצרים לא יקרים ואת האמת לא רעים בכלל.

לדעתי כדאי לנקות לבד,ככה תחסוך הרבה יותר כסף מאשר למישהו מקצועי.

באוטו דיפו הייתה ערכה לחידוש בעלות כ 40-50 שקל,מישהו העלה לפורום תוצאות והם היו באמת מצוינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תקציב כמה שיותר נמוך - ממש לא מחפש להשתגע עם המון אביזרים.

סקאי לפנים הרכב, שמפו ווקס לבחוץ, ומינימום מטליות, השאלה כמה צריך.

פוליש ידני - אף פעם לא עשיתי אבל אני מאמין שיש לי קצת ידיים לדברים האלו ואני אתפוס זאת בקלות.

בתקציב נמוך אל תצפה לקבל הרבה מוצרים זולים שהיו גם טובים.

עדיף שהיה לך מוצר או שתיים טובים ויקרים יחסית,מאשר להתפרע,כאמור תקציב כמה שיותר נמוך.

מטלית מיקרופייבר מצויינת לניגוב הרכב.

שמפו מעולה וגם יחזיק לך הרבה זמן

דאשבורד פוליש לפלסטיקה הפנימית והחיצונית.

פלסטלינה סינית מעולה

ווקס נחמד בתור התחלה

ומטליות מיקרופייבר טובות יש בסופרים.

זה פחות או יותר הציוד במחיר הכי שפוי שאפשר מבלי להיתפשר על האיכות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...