Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון מאד. היום אתה יכול למצוא באינטרנט לפי שם של מישהו איך הוא נראה ולמי הוא נשוי, כמה ילדים יש לו ומי החברים שלהם + תמונות. ואם הוא מספיק טיפש, גם את כתובתו ואת המקומות האחרונים שהוא בילה בהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהתגייסתי, ב2007, הכל כבר היה ממוחשב. את הטביעות הם לוקחים ישירות דרך סורק ממוחשב, כנ"ל צילומים דנטליים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נכון מאד. היום אתה יכול למצוא באינטרנט לפי שם של מישהו איך הוא נראה ולמי הוא נשוי, כמה ילדים יש לו ומי החברים שלהם + תמונות. ואם הוא מספיק טיפש, גם את כתובתו ואת המקומות האחרונים שהוא בילה בהם.

וזהו הסיבה, שאין לי פייסבוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור חייל משוחרר (האמת נגד אבל זה גם נחשב) אני תורם משהו כמו 600-700 שקל בחודש אם לא יותר... באסה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, לפחות אני עקבי, הגבתי:

אנשי מקצוע יודעי דבר מהדרגים הבכירים ביותר באבטחת מידע אמרו לי בערך את אותו הדבר "הרעיון טוב, הביצוע פחות, המאגר חשוף לפריצות".

למען האמת הם גם הפצירו לא להיות חלק מהניסוי ולדחות את המעבר כמה שאפשר.

הרעיון טוב וכנראה בלתי נמנע, אך המידע במתכונתו הנוכחית זמין לפצחנים הרעבים.

בשירוש הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492975-%D7%AA%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%AA-%D7%96%D7%94%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%AA

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וזהו הסיבה, שאין לי פייסבוק.

לי יש, אבל חוץ מכמה תמונות שמעבירות את היופי האגדי שלי, כל הפרטים והתמונות שיקריים בעליל. אני כמו ערוסי. :lol:

פורסם

וואלה הפחדתם אותי. ראיתי את הסרטון של פייס שמראה לך תמונות מהשנה שפתחת את היוזר. בכלל עכשיו אני קולט שיש עלי כל כך הרבה מידע שזה מפחיד. אפילו כאן בפורום. טוב, אני זז למחוק כמה פרטים ונתחיל מהפורום ;-)

החיים הם כמו....

פורסם

ביומטרי שמיומטרי. שוב פעם אבד לי צרור המפתחות...אם תעודת הזהות הזו כל כך

חכמה אז בואו נראה אותה מאתרת את המפתחות שלי.

נמאס לי בחיי.

בפעם הראשונה מצאתי אותם בפח האשפה הירוק בחוץ,

בפעם השנייה מצאתי אותם באחד העציצים,

ועכשיו זה באמת נראה כי סופית הם הצליחו להמלט ממני.

*אשוב בערב עם תגובות למספר הודעות כאן.

Gn'f'R

פורסם (נערך)
גרמתם לי לתהות מה עושים עם טביעות האצבעות שלוקחים לכל החיילים ביום הגיוס (בשרשרת החיול).

עד כמה שאני יודע, הם נשמרים על כרטיסיות מנייר ולא מוכנסים למאגר ממוחשב.

כשהתגייסתי, ב2007, הכל כבר היה ממוחשב. את הטביעות הם לוקחים ישירות דרך סורק ממוחשב, כנ"ל צילומים דנטליים.

המידע נשמר במאגר, אבל זה מאגר ברשת הצה"לנט (משמע לא נגיש לרשת האינטרנט) וגם שם ממודר כך שלמעט צוות הפיתוח של המערכת אין לאף אחד גישה למידע בצורתו הפשוטה (וגם אלה שיש להם את הגישה, אין להם יכולת להוציא את הנתונים), ולבעלי הצורך מתוקף התפקיד יש תוכנה שמאפשרת גישה רק לחלקים הרלוונטיים, וגם להם לא בצורה פשוטה אלא מוצפנת / מקודדת / בינארית (יש התאמה או אין התאמה).

אה ולצוות הפיתוח יש מידע דמה (לא אמיתי) לעבוד איתו, הם לא עובדים עם המידע האמיתי.

כמובן בגלל כל הסיבות הנ"ל, וגם בגלל שזה מאגר מידע של כמה עשרות אלפי חיילים (לעומת 8 מיליון תושבים), הוא לא מהווה יעד לתקיפה.

גם אם היה מהווה יעד לתקיפה זה כבר לא ברמה של תקיפת סייבר, אלא הצורך לפרוץ לבסיס צבאי, לעמדה ספציפית, ליוזר ספציפי ולשלוף ממנו מידע.

או לפרוץ לבסיס צבאי וללכת לשרת הפיזי.

בכל מקרה זה הרבה מעבר לגבולות הסייבר ולכן זה לא מטרה ריאלית.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וואלה הפחדתם אותי. ראיתי את הסרטון של פייס שמראה לך תמונות מהשנה שפתחת את היוזר. בכלל עכשיו אני קולט שיש עלי כל כך הרבה מידע שזה מפחיד. אפילו כאן בפורום. טוב, אני זז למחוק כמה פרטים ונתחיל מהפורום ;-)

הסרטון הזה מזכיר לי משהו עושים לזכר מישהו שנפטר.

• תוכן חדש...