Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור פה על המחשב עם הפורנו העלה לי את התפיסה שלי לגבי החיים שהם לכאורה נורא פתוחים ואין לי בעיה שמגיעים חברים הביתה או סתם כאלה שלומדים איתי ומבקשים לרגע את המחשב וכאילו אין לי חשש ממה שימצאו בו, כי בחיים שלי הכל על השולחן ולא מוסתר.

אני לא מסוגל לתת למישהו לגעת לי במחשב ולראות את הדברים שלי, בגלל זה במחשב שלי יש יוזר אורחים שיעשו מה שהם רוצים, אבל גישה לקבצים שלי אין להם. גם בטלפון, כדי להכנס לגוגל דרייב צריך סיסמה, אפילו בשביל whatsapp צריך סיסמה, זאת פרטיות מינימלית מבחינתי בלי קשר לחשיבות ורגישות של התוכן.

מספיק שיזיזו לי קיצור דרך בשולחן עבודה ואני מרגיש כאילו פרצו לי למחשב ועשו בלגן.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד אתה עושה צחוק ? איפה אתה הייתה בשבוע האחרון ?

כנס לקישור בחתימה שלי, יש שם עוד קישור לטבלה שכבר ראית והגבת בה, יש שם את כל הפרטים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

יכולתי לכתוב את אותו טקסט בדיוק, אם הייתי מצליח לנתח את עצמי בבהירות כזו.

זו קללה, הייתי רוצה להפסיק לנתח את עצמי כל הזמן, הרבה אנשים שמכירים אותי באופן שטחי (אבל כמה שנים) חושבים שפשוט לא אכפת לי מכלום, לפעמים אני חושב שהבעיה שלי שאכפת לי מהכל.

אני לא מסוגל לתת למישהו לגעת לי במחשב ולראות את הדברים שלי....

מספיק שיזיזו לי קיצור דרך בשולחן עבודה ואני מרגיש כאילו פרצו לי למחשב ועשו בלגן.

אני חושב שאצל רוב האנשים הפרטיות היא שילוב של הרגשה, מרחב וחפצים (או אובייקטיבים כדי להיות פלצן) והסקאלה הזו משתנה מאדם לאדם. אצלי יש מעט מאוד חפצים פיזיים שמרגיש לי רע שמישהו אחר משתמש בהם. לעומת זאת אני מתחבר מאוד לבתים שבהם אני גר או שבהם עברתי ולבניינים באופן כללי, לנטושים ובמצב רע אפילו יותר.

אבל זהו עם החפירות להיום, למרות שכיפרתי על כל השבוע.

דניקס - אטריה אטריה, אבל לפניך!

[ATTACH=CONFIG]370089[/ATTACH]

אגב, לא מהפייבוריטס שלי, אם כי מהבירות היותר זמינות כיום.

רופני, אבל מיכאל גולש באקספלורר, זה מעיב על החוויה ההיפסטרית שלי.

ג'יימס - בבקשה רבינו

עריכה אחרונה על ידי הספגטי המעופף
קישור לג'יימס
פורסם
DJI היית במפגש ?

בארומה או בהשקה ?

בהשקה ואז כולם העבירו את הרכבים לארומה אז עברתי איתם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...