Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בא לי להיות "מגובבמניאק".

בגלל זה אני קניתי קליאו ולא יונדאי.

ובגלל זה אני ההיפך :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

העלאת המחירים הזו היא פשוט ביזיון,

לדפוק את האזרח עד העצם ולהמשיך לרכב על גופתו המתה.

להסיח את דעתו מהאונס ולהצביע לכיוון מזרח לכיוון הטילים הבדיוניים שבדרכם לכאן.

הצלחתם להטריף את דעתי. כבוד.

לך תקרע את התחת ותשאר בלי אגורה, לך תחלום על הפנסיה המסכנה שלך, תחלום על

הבית שלעולם לא יהיה לך, על העולם שלעולם לא תראה כי היית עסוק בלשרוד.

יום ועוד יום החיים עפים, בחודש הבא יהיה בסדר, הנה עוד מעט יהיה טוב, זובי.

שתו לנו את המוח עם כפית, מכרו לנו טכנולוגיה וחלונות ראווה יפים, מכרו אותנו לעבדות.

עבדות מודרנית, שעבוד הנשמה בתמורה למסך טלויזיה ורכב בחנייה. אין תוכן, אין תכלית.

לכו כוסאמעק, אני מתפלל לאמא אדמה שתרעיד את העולם הזה ותחזיר אותנו כמה עשורים לאחור.

והילדים...הילדים פשוט מסכנים, לאיזה בור הם נכנסים.

Gn'f'R

פורסם

אוי לוקו לוקו,

אם היית יודע (אתה יודע) כמה זה נכון - אנחנו זוג צעיר (גילאי ה 30) אקדמאיים במשרות לא רעות, עובדים ולא בזבזנים, ובלי עזרת ההורים לא היינו מצליחים להתחיל הליך של בניית בית, וזה לא במרכז.

לגמור את החודש זו מלחמה.

איך אמר פעם - טוב למות בעד ארצנו (היא בהחלט עושה את זה).

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איזו טעות עשיתי. שוב מצאתי את עצמי משוטט חסר מטרה בדיזנגוף סנטר כדי לשרוף שעה. שוב הרגליים סחבו אותי לכלי זמר. נכנסתי לחדר הגיטרות האקוסטיות, לא היה שם איש. שאלתי את אחד המוכרים אם אני יכול לנגן, אמר תרגיש חופשי ויצא מהחדר. דבר ראשון בדקתי את הטיילור המדוברת שאני שוקל לרכוש משומשת. וואלה, כיף של גיטרה. בחיים לא הייתי משלם עליה מחיר של חדשה, אבל במחיר של המשומשת - זו עסקה אדירה. גיטרת גישור מצויינת עד שאמצא את זו שתישאר איתי כל החיים.

אח״כ החלטתי שאני צריך נקודת ייחוס, אז התחלתי לעבור על שאר הגיטרות בחדר, זולות יותר ויקרות יותר, כשכל פעם אני חוזר לטיילור להשוואת התחושה. איזו טעות.

מסקנות:

זול זה כמו זוגלובק.

טיילור עושים גיטרות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, אם יש לך סכום של 5 ספרות פנוי לרכישה. 514 זו גיטרה שנכנסה היישר לתוך רשימת הדברים שאני חייב שיהיו לי לפני שאמות.

הגיטרות של גיבסון מתומחרות מאוד גבוה יחסית לתמורה, או שלפחות זה לא מתאים לי אישית. טוב לדעת, פנטזיה אחת יורדת מהרשימה.

גילד - גם די דומה לגיבסון, לא מבין איך המחיר הזה בא לידי ביטוי עבורי. חוץ מאחת שעלתה, כן כן, 18,000 ש״ח. זה סיפור אחר.

מרטין אחת שהייתה שם מאוד מצאה חן בעיני, אני צריך לנגן על עוד מרטינים.

גולת הכותרת - Breedlove Oregon OM. איזה 8000 ש״ח מוצדקים לחלוטין. אני מאוהב.

חזרה לטיילור שעל הפרק, פתאום היא כבר לא מרשימה כמו בהתחלה. עדיין גיטרה נהדרת, נשמעת מצויין, נוחה לאללה, אבל משהו חסר... בטח טמבל, חסר לך 8000 ש״ח לשים על גיטרה. טובה כמה שתהיה מרצדס סדרה A, אחרי סיבוב ב-CLS63 AMG היא פתאום נראית כמו i10.

סיבוב אחרון על הבייבי טיילור בשביל לוקו, אני מתחיל להבין מה אתה מוצא בה, אבל אני לא מסוגל להשתחרר מהצליל הבהיר עד כאב, שלדברים מסויימים נשמע פשוט מדהים ולפעמים טיפה צורם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי ולוקו - אם לאקוסטית נשבר הצוואר והדבקתי אותו חזרה, יש תקווה שהיא תחזיק כיוון או שלזרוק אותה לפח ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני לא מבין הרבה בתיקון גיטרות, אבל מנחש שזה לא יעבוד מי יודע כמה. אם זו גיטרה שאתה ממש רוצה להחזיר למצב נגינה שווה לקחת לטכנאי רציני, אני יכול להמליץ אם תרצה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם אתם במצב רוח טוב ורוצים לשמור עליו, עדיף שלא תכנסו לכאן אחרי 21:00.

אני מתכוון לפצוח בגיבוב על תסכול, ייאוש, גיטרות, רכבים ומה שבינהם.

Gn'f'R

פורסם
אם אתם במצב רוח טוב ורוצים לשמור עליו, עדיף שלא תכנסו לכאן אחרי 21:00.

אני מתכוון לפצוח בגיבוב על תסכול, ייאוש, גיטרות, רכבים ומה שבינהם.

לוקו, אני מבטיח לקפוץ כדי לתמוך בך ולגובב גם על הדרך של תסכול וייאוש.

החיים הם כמו....

פורסם

מצד אחד יש לי עוד איזה חצי שעה או 45 דקות בעבודה ואז ערב סיום שנה (מביאים לנו את ברי סחרוף להופיע, לא נראה לי שאני אשאר לזה) אז אני יכול להספיק עוד עבודה, מצד שני אני כרגע סיימתי משהו ולעבור למשימה אחרת ייקח לי בטח את רוב החצי שעה הזאת ואז ייצא שאני עובד איזה 5 דקות על המשימה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סע הביתה חבר.

אם בעיניי עבודה עסקנו, במשך כול היום חשבתי איך אני פותר איזושהי בעיה ולכתוב את הקוד לפני שאני הולך הביתה, אבל כמובן שעד שיצאתי מהעבודה חשבתי שזהו , הנושא אבוד. איך שהגעתי הביתה מצאתי פתרון יחסית נוח.

יאללה לתת קצת עבודה מהבית

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה הביתה? הערב סיום שנה הזה בת"א, אני עובד בפתח תקווה, וגר בבית שמש.

אם אני יוצא עכשיו, אני בעוד שעתיים וקצת יהיה בת"א, וזה אחרי שפתחתי את הביתה וסגרתי אותו באותה שנייה.

אני לא יכול להבריז לחלוטין מהערב כי יש שם שעה של מינגלינג

זה קורה לי בכל הפעמים שאני חושב על פתרון, או שיש פתרון מכוער ואני מחפש משהו יותר אלגנטי

אגב בנושא הכותרת, אם היו מביאים את בנצי סחרוב להופיע הייתי נשאר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...