Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור נהג פוגע שברח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, השבוע גיסי חנה את הרכב באחד הרחובות בראשון והלך להביא את הילדות שלו מהגן, בזמן שיצא עם הילדות מהגן שם לב שאחד הרכבים פגע בצידו השמאלי של הרכב שלו.

בעל הרכב הפוגע עצר, יצא מהרכב על מנת לבדוק עם רכבו האישי נפגע, בזמן הזה גיסי סימן לו לעצור , הנהג הפוגע ראה את גיסי ובלי לחשוב פעמיים ניכנס לרכב וברח !

התוצאות: פגיעה בפרונט בצד שמאל של הרכב, מכה בפח ,שפשופים ושריטות.

הוא לא יכל לרדוף אחרי הנהג הפוגע כי הוא היה עם 2 ילדות קטנות בכל מקרה הוא הספיק לשים לב שהרכב הוא רכב חברה (כנראה בגלל מדבקה שהייתה בצד) זהו רכב סטיישן (הוא לא שם לב לסוג) והפרט העיקרי שהוא שם לב אליו הוא שהמספר מתחיל ככה 61-744- כלומר חסרות 2 ספרות אחרונות (אני יודע ש-2 ספרות אחרונות מייצגות את תאריך הרישוי של הרכב ומה שחשוב בעצם אלה 5 הספרות שהוא כן הספיק לקלוט).

האם אירוע כזה נחשב לפגע וברח?

יש אפשרות לאתר את בעל הרכב ללא מספר רישוי מלא?

איזה רכבי סטיישן מסתובבים בארצינו? (פורד פוקוס סטיישן, יונדאי סטיישן...)

אולי במקרה אחד מחברי הפורום גר ליד/מכיר את הנבלה הזה? או ששם לב שהוא מכיר אותו בזכות המספר שרשמתי למעלה.

יש אפשרות בתחנת משטרה/במשרד הרישוי לברר את המספר המלא+הבעלים של הרכב?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הוא יגיש תלונה במשטרה והמשטרה לא תעשה כלום.

תתקנו,אין מה לעשות.

אלא אם כן יש לך מספר רכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תמיד אפשר לחפש באזור. אולי מדובר בתושב השכונה.

מומלץ לגשת לתחנת המשטרה, אולי הם יוכלו לאתר לך את הרכב לפי המספר החלקי. אולי יצאו להם כמה תוצאות, ואז יוכלו להצליב מידע נוסף (סוג הרכב, מרכב, אזור מגורים וכדומה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה קרה ליד רחוב רמז.

בכל מקרה ביום ראשון תוגש תלונה , אולי במשטרה יוכלו באמת לעזור בעזרת המספר רישוי החלקי .

פורסם

ראשית מדובר בפגע וברח לכל דבר ועניין.

בכל מקרה - נשמע סביר שהאדם הפוגע גם אסף ילדים באותו שלב. אם כך הדבר אזי יהיה די קל לעלות עליו.

בכל מקרה כדאי להגיש תלונה. במסוף המשטרתי יש סיכוי טוב למצוא את המספר שמתאים לרכב סטיישן מליסינג.

עופר

פורסם

חמשת הספרות הראשונות אמורות להספיק. חמש שניות במחשב שלהם ותקבלו את פרטי הרכב הפוגע. אבל אם הם לא ירצו לעסוק בזה מאחר ומדובר בתאונה ללא נפגעים, פנה לחוקר פרטי, יש להם את אותם נתונים וימצא לך את הנהג הפוגע בחמש דקות. ואז תוכל להגיש נגדו תלונה במשטרה ובבית דין לתביעות קטנות. גם חברת הביטוח שלך אמורה למצוא את הרכב הפגוע מהר מאוד על סמך חמשת הספרות. שוב, השאלה אם זה יטריד את מנוחתם במקרה והנזק קטן מסכום ההשתתפות העצמית שלכם.

פורסם
ראשית מדובר בפגע וברח לכל דבר ועניין.

בכל מקרה - נשמע סביר שהאדם הפוגע גם אסף ילדים באותו שלב. אם כך הדבר אזי יהיה די קל לעלות עליו.

בכל מקרה כדאי להגיש תלונה. במסוף המשטרתי יש סיכוי טוב למצוא את המספר שמתאים לרכב סטיישן מליסינג.

עופר

כנראה שהבן אדם לא אסף את הילדים שלו מהגן הזה.

דרך אגב זאת פעם שניה באותו מקום שהשאירו על הרכב "מזכרת".

פורסם

מכיר את התופעה של אנשים שלוקחים את הילד שלהם מהגן בד"כ היום שישי מסביב המולה ובלאגן ותאונות לא מאחרות לבוא.

אני תמיד חונה רחוק ומטייל כמה שניות עד הגן .

בקיצור תחנה רחוק במידת האפשר.

• תוכן חדש...