Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בגדול 2 סוגי מכונות - כאלה עם ראשים עגולים (רוב הדגמים של פיליפס), או כאלה עם פס אופקי (FOIL) מחורר.

לי הסוג של הראשים העגולים גם שרף. הסוג השני יותר טוב, והכי טוב שהגעתי זה גילוח במקלחת עם מים זורמים,

יש מכונות שמיועדות לזה. ככה אין לי שום גירוי והגילוח חלק ונעים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה אתה שם אחרי גילוח,

אפטר-שייב עם אלכוהול? או רק קרם ללא אלכוהול?

אני כשרק התחלתי להתגלח השתמשתי באפטר שייב היה ריח טוב אבל זה הגביר לי את התחושת צריבה

אז עברתי לקרם,

לאחר הרבה חיפושים גילתי שסבוקאלם הוא טוב

אני אישית משתמש בשני מלמעלה

404

פורסם

"מכונה בעלת שלושה ראשים" זו אמירה כוללנית מאוד. מי היצרן? באיזה דגם מדובר? (מספר מדוייק) - מרבית דגמי פיליפס\ננורלק והחיקויים שלהם נושאים שלושה ראשים. אולם יש דגמים המתאימים לשימוש במקלחת ויש שאינם מתאימים לכך. בדוק בחוברת ההוארות של המכשיר שברשותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...