Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומדת לרכוש מאזדה 3 2010 יד שניה מאוטו סנטר בילו, את האוטו בחרנו מהמחשב של הסניף, נקי מתיקונים וכו',

טיפולים תקופתיים נעשו בזמן. הזמנו את הרכב, והוא יגיע לסניף שהיינו בו בעוד יומיים, נעביר אותו

בדיקה ונחליט אם לרכוש או לא.

על המחיר כבר סגרנו (בתנאי שהאוטו באמת נקי), מקדמה שילמנו, וקיבלנו שנתיים אחריות על 10 מערכות או 25 אלף ק"מ.

האוטו עלה לכביש ב- 26.12.2010 מה שאומר שהוא עדיין באחריות היבואן, נכון??

נציג המכירות באוטו סנטר לא דיבר על זה בכלל, ואני בכלל לא שמתי לב.

מה שאומר שהאחריות (שנתיים שקיבלנו מאוטו סנטר) חופפת בחצי שנה עם אחריות היבואן על הרכב.

האם זה חוקי והגיוני, לקבל אחריות של חברת הליסינג על 10 מערכות ברכב כשיש לי עוד חצי שנה

אחריות של היבואן על כל הרכב??

האם מקובל/חוקי לדרוש הרחבת אחריות של היבואן לעוד שנתיים במקרה הזה?

האם הגיוני לדרוש אחריות של אוטו סנטר לשנתיים החל מתום שלושת שנות האחריות של היבואן? (בעוד חצי שנה)

זה כמובן במידה והאוטו יימצא תקין ונחליט לרכוש אותו!!!

יש לי תחושת בטן רעה לגבי העניין, מרגיש כאילו שהנציג בכוונה לא דיבר (הסתיר) את זה.

אשמח לקבל תשובות וחוות דעת.

בברכה,

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם

אני רכשתי מסניף חיפה את היונדאי שלי וגם קיבלתי מהם אחריות לשנה או 20,000 ק"מ.

במקרה שלי היתה אחריות יבואן (שגם טיפל באחריות במס' דברים:מנעול דלת נהג,יוניט אור בלם,הדבקת כפתור ידית בלם יד) ל-9 חודשים שקוזזה מהאחריות הכללית.כלומר-אחריות אוטו סנטר היתה למעשה למשך 3 חודשים בלבד.

שימי לב,שכתוב בחוברת השירות,שכל הכנסת רכב למוסך ההסדר שלהם לתיקון עולה 250 ש"ח (אאל"ט לא כולל מע"מ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי

קודם כל תתקשרי לאחד ממוסכי היבואן של מאזדה ותבררי אם הרכב באמת עדיין באחריות.

ברמת העיקרון לא נראה לי שיש בעיה עם 'אחריות כפולה'. למרות שאחריות היבואן מקיפה יותר ואם תהיה לך בעיה עד סוף אחריות היבואן עדיף לך לנצל אותה.

פורסם

תודה על התשובות,

* האם מוסך מורשה של מאזדה יסכים לתת לי מידע על האחריות של הרכב? גם אם אני עדיין

לא הבעלים של הרכב?

* לגבי השתתפות עצמית לתיקונים באחריות, בחוברת האחריות שלהם כתוב שזה 250 ש"ח כולל מע"מ.

* האם נכון שאחריות היבואן בשנה השלישית היא לא מקיפה על כל הרכב, אלא רק על המנוע

ולפעמים גם על הגיר של הרכב???

* באוטו סנטר נאמר לי שהאוטו עבר את הטיפוליים השיגרתיים במוסך מורשה של מאזדה!!

מה ההבדל בין מוסך מורשה של מאזדה ומוסך מורשה של יבואן??? ומה עדיף?

*שאלה אחרונה:

באיזה מכון רישוי ממליצים שאני אעביר את הרכב בדיקה ולסמוך על התוצאות

שאני מקבלת?? מדובר באיזור בילו/ רחובות...

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

• תוכן חדש...