Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה היא בכותרת - כיתד בודקים האם חסר מים ירוקים בהונדה סייויק 2002 ?

אני מניח שלפי המכסה של הרדיאטור זה לא מספיק. האם יש דרך אחרת? כמו צינור? או בדיקת מיכל כלשהו?

תודה רבה לעונים.

פורסם
יש מיכל עיבוי עם סימן MAX וMIN. מינימום ומקסימום.

תזהה את המיכל לפי צינור מים שמתחבר לרדיאטור.

איפה נמצא המכיל העיבוי הזה? לא ראיתי אותו..וחיפשתי טוב.

יש מצב שמישהו מצרף תמונה? (לא הייתי שואל לפני שבדקתי היטב)

תודה

פורסם

ניסיתי לזהות בתמונות והצלחתי. אני חושב שזה נמצא בצד ימין אם אתה מסתכל מול המנוע. הימני עם הפקק הכחול זה של המגבים.

זה אמור להיות באיזור ההוא.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
ניסיתי לזהות בתמונות והצלחתי. אני חושב שזה נמצא בצד ימין אם אתה מסתכל מול המנוע. הימני עם הפקק הכחול זה של המגבים.

זה אמור להיות באיזור ההוא.

היי, תודה על התשובה.

מצ"ב תמונה של מכסה מנוע של הונדה סיוויק (זה לא תמונה משלי,אבל זה אותו הדבר)

אשמח אם תציין על התמונה היכן יש את המיכל עיבוי ??

http://img638.imageshack.us/img638/8677/81946563.jpg

פורסם

את האמת אין לי שמץ של מושג. כבר שנים שלא נגעתי ביפניות, ואני לא מזהה שום דבר שיכול להיות מיכל עיבוי.

תנסה לחפש באור באיזור שאמרתי לך, הוא אמור להיות שם. לחלופין, אם יש לך ספר רכב, כתוב שם.

יותר מזה אין לי איך לעזור לך עם הרכב הזה. (אם היה לך VAG הייתי עוזר לך בשמחה:wink:)

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
חפש בגוגל honda civic coolant reservoir

ועבור לתמונות.

תודה. ניסתי לעשות זאת, אך ללא הועיל. (יש שם תמונות לא רלוונטיות בכלל !)

מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

פורסם

המכל אמור להראות כך (בשלומותו, מחוץ לרכב, אתה תבחין רק בחלק העליון)

honda_civic_2002_coolant_reservoir_bottle_oem_19101plc000.jpg

על הרכב זה אמור להראות כך, אם הרכב אכן תואם לרכב שלך

DSCN0044.jpg

זה נראה האזור שבצד שמשאל לרדיאטור (כשאתה עומד מול המנוע) בינו לבין המנוע (גם בדור הקודם של הסיביק המכל דומה ונמצא משמאל לרדיאטור אם אני זוכר נכון)

פורסם
המיכל עיבוי נמצא בצד הימני של הרכב למטה.

קשה לראות אותו, אני יצלם אם לא תמצא.

מצאתי את המכסה של הרדיאטור. לידו מצאתי פקק ירוק כזה - אפשר לפתוח אותו ע"י סיבוב.

האם זה זה ? מישהו מכיר?

אני לא רואה שם (זה שליד הרדיאטור) כלום חוץ מצינור ארוך.

איך אני יודע האם חסר מים או לא, פשוט להוסיף ? (יש לי מים ירוקים של חברת הונדה אז אני לא רוצה לערבב סתם!(

פורסם

http://www.carcarekiosk.com/video/2003_Honda_Civic_Si_2.0L_4_Cyl./coolant_antifreeze/add_coolant

תבצע עד שלב 5. יש ויידאו שמראה בדיוק מה לעשות.

מה שאתה מגדיר כמים ירוקים זה בעצם נוזל קירור.

תברו אם צריך לדלל אותו (אמור להיות רשום על הבקבוק) ואם כן בכמה.

על גבי המיכל פלסטיק האמור יש סימנים של MAX וMIN, זה מופיע גם בסרטון. אתה צריך להיות בטווח הזה, אם הנוזל בחלק התחתון תוסיף קצת עד לMAX.אם זה לכיוון הMAX לא צריך להוסיף.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...