Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני מספר ימים סוזוקי סוויפט 1996 ממישהו שפרסם מודעה ביד 2

לפני שקניתי את הרכב לקחתי אותו לנסיעת מבחן הרכב סחב טוב במישור ובעליות תלולות ולא התחמם כלל וגם המנוע נשמע טוב

לקחתי את הרכב הבייתה לאחר כשעתיים חזרתי והתנעתי אותו והכנסתי את ההילוך ל D וההילוך לא נכנס לרוורס הוא כן נכנס

חיכיתי כשתי דקות ואז ההילך כן נכנס ל D ואחי זה התחלתי לנסוע והוא החליף לי טוב את ההילוכים

כנראה לא עליתי על הבעיה בהתחלה בגלל שבזמן שלקחתי אותו לנסיעת מבחן הרכב כנראה היה חם ואז הוא נכנס מיד להילוך

לכן לא הבחנתי בבעיה

בדקתי שמן גיר ולא חסר לו שמן

מה יכולה להיות הבעיה ?

התקשרתי למוכר והוא אמר לי שיש את הבעיה הזאת רק בבוקר כשהאוטו קר

לאחר מכן הוא כבר לא ענה לי בפלאלפון

מה הפיתרון לבעיה הזאת מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ?

פורסם

אם מדובר באי כניסה של ההילוך בכלל,כדאי לגשת למכון גירים,לבדוק תחילה שיש מספיק שמן גיר.

***הערת הנהלה:

תגבה זו נערכה ונמחקו ממנה כמה דברים לא נכונים****

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מתגורר בבית שמש

הלכתי למוסך אחד שמתיימר להבין בגיר

והוא בדק ואמר לי שיש מספיק שמן גיר

ןהבעיה היא בגיר עצמו

בהתחלה הוא הציע לי להחליף שמן גיר ופילטר גיר ב250 ש"ח

אבל אחר כך שהוא ראה שהגיר נכנס בלי בעיות להילוך רוורס ורק בדרייב יש את הבעיה

אז הוא אמר לי שזה כנראה לא יעזור

ואז כמובן שהוא הציע לי להחליף גיר או להמתין עד שהגיר הזה יגמור

כנראה שאני אצטרך ללכת למכון גירים מקצועי

למישהו יש המלצות על מכון גירים הוגן וישר עם שירות אמין וטוב ?

פורסם

אכן נישמע כמו בעייה בגיר עצמו ולא יהיה מנוס מלשפץ או להחליפו. אני בספק גדול אם אפשר לתבוע על העלמת מידע שכזה כי יכול לבוא הבן אדם ולטעון שמבחינתו הוא חשב שזה תקין והבעייה שהרכב ניקנה בלי לעבור בדיקה מקצועית.

• ספונסר פורום
פורסם

למישהו יש המלצות על מכון גירים הוגן וישר עם שירות אמין וטוב ?

מכוני גירים טובים עם שירות טוב ואמין:

גירים אוטומטיים סגולה, פנה אל ספי שהוא חבר ותיק בפורום ומומחה בנושא הגירים האוטומטיים.

מוסך אדמונד בחולון, מוסך ותיק מאוד שמתמחה בשיפוץ של גירים אוטומטיים מכל הסוגים.

פורסם

אם אתה מבית שמש אז יש לך אצל ד"ר סובארו בעל בית בשם מאיר שהוא מאוד מבין וגם בכניסה למוסך שלו יש מכון גירים.

אזור התעשייה ליד המדביק.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה.

אני יכנס בהזדמנות למכון גירים. בתקוה שאני יוכל לפתור את הבעיה בזול

פורסם

אפשר לשאול כמה עלה הרכב?

כמה ק״מ הוא עבר?

יכול להיות שלא שווה לשפץ או להחליף גיר.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

רכב בן 17 ב 3,500 ש"ח... לא הייתי רץ לסדר/לשפץ/להחליף את הגיר, בקלות תגיע למחיר של הרכב ועל הדרך בטוח תחליף עוד כמה דברים...

ראיתי שיש לך גם שרשור אחר בעניין חימום יתר של המנוע.

זה רכב הראשון שלך נכון?

לדעתי סדר בה רק מה שנחוץ לבטיחות ובכדי שהרכב יסע ויעבור טסט, ואל תחפש פרוייקטים כי עלותם יעלה על מחיר הרכב.

בקיצור - תנסה להסתדר בצמב הקיים, ועל הדרך אתה לומד ותחסוך לרכב הבאה שלך...

פורסם

אם פותח השירשור קנה רכב שנתון כזה במחיר שכזה אני מניח שהוא ידע לקראת מה צפוי פחות או יותר כך שביטויים כמו "אל תסדר" או "חבל על הכסף" לא יבואו מבחינתו בחשבון וייבאס אותו יותר. אני מקווה שמדובר בתקלה יחסית זולה אבל גם אם מדובר בגיר אז גיר מפירוק לרכב כזה עולה בסביבות ה 500 ש"ח. פירוק והרכבה זה עוד בערך 700 ש"ח. סוזוקי בשנתונים האלה הם רכבים מצויינים ואחרי יישור קו שכזה אפשר עוד לנסוע ברכב שנים רבות!

• תוכן חדש...