Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם לא יודעים כמה הסרטון הזה העלה לי את הסעיף, קניתי פנסי קסנון מקוריים בדואר, המוכר שלח לי תמונות לפני וודאנו שהפנסים שלמים, קיבלתי אותם שבורים לגמרי 2 העדשות שבורות ולא ניתן לתקן אותם, אני מדבר על מוצר בשווי 2500 ש"ח.

מה אני עושה עכשיו למי אני פונה??

למיטב זכרוני, היות והמוכר הוא זה ששילם על השירות, מתפקידו לדרוש פיצוי.

ולפי איביי, אם תשלח את המוצר בחזרה, הוא צריך לזכות אותך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

פשוט יחס מזלזל ומגעיל, מאוד לא מפתיע למדינת ישראל שפה זה נורמה. אני מאוד מקווה שהגברת בחופשה ארוכה עד סוף ימיה.

פורסם

באיזה סניף זה אגב?

צריך לפרסם את זה בעמוד הרשמי שלהם

ארמון הנציב ירושליים. פרסמתי את הסרטון הזה פה בתחילת השנה, ושמתי אותו גם בדף הפייסבוק של דואר ישראל וביקשתי תגובה. עשרות פעמים - עד שנחסמתי.

לידע כללי, הסרטון הזה כבר פורסם כאן בעבר, אני מניח שלפני שנה-שנה וחצי.

מודה באשמה.

ינואר השנה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3720917&highlight=%D7%94%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%91#post3720917

אני מאוד מקווה שהגברת בחופשה ארוכה עד סוף ימיה.

צר לי לאכזב אותך. מקסימום - הגברת למדה לסגור את הדלת.

לכולכם - מכיוון שמסתבר שאני די כשלון בהפצת מיילי שרשרת - אנא הפיצו את הסרטון הזה. בגלל אדישות השלטון לבזיון הזה שנקרא דואר ישראל (ולמען ההגינות, משרד התקשורת אחראי באופן ישיר למצב) הסיכוי היחיד לשינוי הוא דרך מחאה ציבורית ולחץ תקשורתי.

:turn-l:
  • תוכן חדש...