Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר של מערכת שלמה לרכב (לא כולל רדיו דיסק).

מה שזה כן כולל:

שתי רמקולים 6X9 לחלק האחורי של הרכב.

שתי רמקולים קדמיים חדשים.

2 טוויטרים.

עבודה.

הכל של פיונר, הרמקולים האחוריים 400W לפי מה שזכור לי.

רציתי לדעת מה אתם אומרים על ההצעת מחיר ? כמה זה אמור לעלות ? הצעות ?

אני מחפש כמה שיותר זול - אבל שיהיה איכותי.

הוא התחיל מ630 וירד ל550, אם צריך וזאת מערכת איכותית אני יגרד 550 אבל אני מעדיף רמקולים כמה שיותר זולים עם תמורה הכי טובה למחיר.

פורסם

אם זה הכיוון שלך והסכום שאתה רוצה להוציא הכי פשוט זה שתריץ חיפוש בזאפ על הדגמים שהוצעו לך ותקבל קנה מידה.

BassHead:vamp:

פורסם
אם זה הכיוון שלך והסכום שאתה רוצה להוציא הכי פשוט זה שתריץ חיפוש בזאפ על הדגמים שהוצעו לך ותקבל קנה מידה.

אז זהו שהוא לא הציע לי דגמים, אבל לפי מה שאני רואה המינימום זה 430 ש"ח לכל הרמקולים (פיונר 400 ואט יש דגם אחד, רמקולים לצדדים 6.5 אינץ' של פיונר וטוויטרים החשבתי 50 שקל), אם זה ככה אני בהחלט חושב ש500 יהיה הוגן, אבל יכול להיות שהרמקולים עליהם הוא דיבר יותר טובים / יקרים, וגם צריך להתחשב בעובדה שהלכתי על המקום הכי זול בו נמכרים הרמקולים - אם הייתי הולך על ההכי יקר (או אפילו על האמצע) אני מאמין שרק הציוד היה עובר את ההצעה שלו, לא כולל העבודה.

זאת הסיבה שבאתי לשאול את דעתכם, ואולי לקבל הצעות עם דגמים ספציפיים שאתם יודעים שאיכותיים במחירים סבירים.

פורסם

כמה שיותר איכות בתקציב נמוך, בעיה, מכיוון שבתקציב כזה צריך לומר תודה שהכל יעבוד.

בכל אופן, החלפה של רמקולים זה עניין פשוט מאד, ניתן לעשות לבד ולחסוך את העבודה.

שלא תבין לא נכון, שמדברים פה בפורום על איכות מדברים על משהו אחר, בלי להעליב התקציב נמוך מידי, חכה קצת להגדלתו.

לדעתי קומפוננט פשוט (למשל המורל מקסימו), ורמקולים 6/9 (יש טובים של קלאריון בפורום המכירה), יעשו עבודה טובה יותר, פחות מזה לדעתי זה פשוט בזבוז של כסף.

יכול מאד להיות שאני סתם מגזים ומה שהציע לך המתקין יספק אותך.

SCANSPEAK

פורסם

הכי פשוט שתפנה לאותו המתקין ותברר את דגמי הרמקולים לצורך השוואה. ההבדלים בוודאי לא יהיו גדולים אבל לפחות תדע כמה אתה משלם על מה.

BassHead:vamp:

פורסם

אתם הולכים על התחום המקצועי ביותר - אני מבקש משהו ממוצע ונוח - לא רוצה שישמעו בכל השכונה אבל רוצה שישמעו בתוך האוטו חלק ונקי ויפה, לא אומר שיהיה רק בווליום נמוך אבל בווליום ממוצע כמו ברכבים חברה חדישים (מאזדה 6 וכד', זאת האיכות שאני מצפה לפחות)

פורסם

כל אחד וההגדרות שלו. מזה ממוצע? מזה נקי?

כמו שאמרו מעליי- בתקציב שלך לא מותיר יותר מדי מקום לבחירה ולגינוני איכות- שיהיה מחברה טובה ושיעבוד.

אני הייתי משקיע עוד כמה שקלים בקומפוננט קדמי במקום קואקסיאלי שמוסיפים לו טוויטרים בשקל שעושים מאומצה אומצה.

יש קומפוננט של חברת TEAC או משהו כזה שעולים כ 200 ש"ח ויישמעו יותר סבירים מהקואקסיאלי הכי פשוט של פיוניר.

יש גם קומפוננט של רוקפורד ב 250 ש"ח, ואם תצליח למצוא- גם למאגנט יש מה להציע בתחום- וכזכור לי- הם היו תמורה מאוד טובה לכסף בטווח המחיר הזה.

בשורה התחתונה- what you pay is what you get.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...