Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר צביעת הטאסות חשבתי שממש חסר לרכב חלונות שחורים ואני רוצה לנסות לבד

אני מבקש המלצות לסרטונים מומלצים מיוטיוב, קישורים לאיביי לאיזה חומר לקנות וטיפים למהלך העבודה מכאלה ששמעו או התנסו

חשוב לי שזה יהיה חוקי, אז רק שתי חלונות אחוריים? מה לגבי שמשה אחורית?

תודה רבה חברים

פורסם

החומרים הטובים באיביי לא זולים אבל גם לא יקרים, משהו כמו 200 שקל ל6 מטר על 75 סמ, חומר שעשוי מ2 שכבות וציפוי נגד שריטות.

שזה צריך להספיק ל4 חלונות ו2 משולשים ואם זה רכב קטן גם לשמשה אחורית.

החומרים הזולים שם יקרים יותר מבארץ, וכדאי קודם כל להתנסות עם חומר זול.

בהשחרת חלונות הדגש הוא על כלים מתאימים, תסתכל בכל הסרטונים ביוטיוב של המדריכים הם משתמשים בכל מיני כלים מיוחדים להשחרה, מנסיון הכלים שאתה משתמש בהם יעזרו לך הרבה ויגרמו לתוצאה סופית טובה יותר.

הכלים שאתה מקבל עם הגליל לא מספיקים לתוצאה טובה.

השבוע אני מתכנן להשחיר את החלונות עם חומר זול אבל עם כלים מתאימים שקניתי מאיביי, אני יעלה עליהם חוײד לאחר השימוש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השחרה בחלונות הקדמיים לא חוקית נכון?

מה בנוגע לשמשה האחורית? אחוז פחות של הכהייה?

מאיפה אתה ? אולי אוכל לקפוץ לראות או משהו.

הרכב הוא 407 אגב.צריך לפרק את החלון בשביל זה נכון?

תודה רבה אריק

פורסם

לא צריך לפרק חלונות בישביל זה, ואסור להשחיר שום חלון מלבד החלונות האחוריים.

אני מאיזור כפר סבא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני חשב שזה מראה ממש מוזר רק חלונות אחוריים ומשולשים, נראה תלוש כזה.

ואם אי אפשר ממילא לעשות לבד בשמשה האחורית, אולי בעל מקצוע וזהו?

פורסם

המראה הכי יפה לדעתי זה השחרת שני חלונות אחוריים+משולשים+וילון עם סמל הרכב נמתח (הכי גדול שתוכל למצוא).

אני חושב שכדי לך ללכת לבעל מקצוע,לא יודע מה המחירים אצלך באזור אבל בטבריה שילמתי 200 שקל להשחרת 2 חלונות+שני משולשים. העבודה יצאה מקצועית בלי שום בועות ובלי קילופים.

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...