Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואן טויוטה בארץ החליט לא להביא את הקאמרי לארץ , ושיקוליו עימו.

סוחרי היבוא האישי נכנסו לנישה הפנויה.

עכשיו יש קופון הנחה לדגם טויוטה קאמרי היברידית שתעלה ביבוא אישי החל מ - 172,000 ש"ח.

במחיר של טויוטה פריוס 1.8 מקבלים את אחד הרכבים הנמכרים בארה"ב .

כמה נתונים : אורך - 4.80 מ', בסיס גלגלים - 2.78 מ', מנוע 2500 עם 156 כ"ס ומנוע חשמלי עם 105 KW נותנים הספק

משולב של 200 כ"ס , תצרוכת דלק משולבת 1:18.

להלן קישור למעונינים :

http://www.buy2.co.il/o/3b8af146-a755-4cd2-8fb9-8ae60b36a499?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_NATIONAL_12_06_2013

נראה משתלם ,בהשוואה לחלופות מקבילות.

a52fc993.jpg

a429fed4.jpg

c0659254.jpg

c48e10ff.jpg

bc232bb0.jpg

6dc8e804.jpg

8b036c51.jpg

פורסם

הקאמרי ההיברידית דווקא כן תיובא לארץ:

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2646322

השאלה באיזה מחיר. אני הייתי מעדיף להמתין, שכן אינני סומך על כל מיני דילרים, ייתכן שזה רכב שנסעו עליו, עבר תאונה והשד יודע מה.

מלבד זאת כשתבוא למכור רכב כזה, אז המחיר יהיה נמוך יותר מרכב שמיובא באופן סדיר לארץ, שכן יש הפחתה מיוחדת במחירון של לוי יצחק.

מלבד זאת נתוני צריכת הדלק שלה יפים אבל לא מרשימים. רכב כמו מאזדה 6 עם מנוע 2.5 מציג תצרוכת דלק די קרובה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
השאלה מתי ובכמה יגיע רכב זה דרך היבואן הרשמי.

הרכב ביבוא האישי מגיע גם בגרסתו הבסיסית באבזור נדיב, הכולל 10 כריות, קסנון מקורי ועוד.

http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/toyota_camryD.pdf

זמני אספקה לא מפורטים.

בנוסף, לא ברור מי הולך לתת שירות לאוטו? יוניון?

פורסם

יצא לי להתרשם מהרכב הזה כי מישהו מהבית כנסת נוהג כבר חודש על כזו.

ב-172 (מחיר התחלתי) מציאה היא ממש לא. איכות סבירה וצריכת דלק לא כזו מרשימה.

פריוס PLUG-IN אחרי ויכוחים והנחה תעלה אלפים בודדים יותר. הייתי מעדיף אותה בכל מצב על קמרי בסיסית דרך יבוא אישי.

ופריוס רגילה אפשר לקבל ב155,000.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

להשוות קאמרי לפריוס זו שטות גמורה.

בערך כמו להשוות את הפריוס ליאריס היברידית.

לגבי הצריכה של ה-6 מנוע 2.5L, זו תהיה גבוהה באופן משמעותי מקאמרי היברידית.

בעיר היא עושה צריכה חסכונית משמעותית מרכב ממשפחתומטית 1.6L.

לגבי רכישה דרך יבוא אישי או מהיבואן,

במקרה של הקאמרי, הדור הקודם נמכר כאן במחירים של 200-240K ש"ח לדגם ה-2.4L.

אני מניח שגרסת ההיבריד המאובזרת לא תעלה פחות, כך שההבדל במחיר הוא משמעותי מאוד.

יחד עם זאת, אני כמעט בטוח שכאן מדובר על רכב יד-2.

אגב, לא הבנתי מספר דברים.

באיזו רמת אבזור מדובר? (הם רושמים שניתן לקבל ברמות אבזור שונות, אז אני מניח שהמחיר הוא החל מ-172K ש"ח..)

האם מדובר על יד-1 או יד-2 (אני יודע שכתוב 0 ק"מ, אבל לא ממש מאמין לנתון).

המחיר של השובר הוא 5K ש"ח? אם כן אז המחיר הסופי הוא 177K ש"ח.

יש כאן חבר פורום אשר בימים אלו ממתין לקאמרי היברידית שהוא מייבא לבד.

חבריקו, כמה על פי החישובים שלך אמור לעלות לך הרכב?

פורסם

OK, אז במקום לנחש פשוט הרמתי טל'.

מסתבר שאכן מדובר על רכב חדש אשר מקנה ישירות מסוכנות טויוטה בניו-יורק.

כלומר 0 ידיים קודמות ו-0 ק"מ.

רמת האבזור היא LE (הבסיסית ביותר).

ה-5000 ש"ח הם מקדמה ויקוזזו ממחיר הרכב, כלומר יש להוסיף עוד 167K ש"ח.

סה"כ נשמעת לי עסקה מעולה.

במחיר של מאזדה 6 מקבלים קאמרי.

ולכל מי שמשווה, באמת שאין מה להשוות, הרכב נמצא לפחות ברמה אחת מעל מאזדה 6, מונדאו ודומותיהן.

פורסם
...

ולכל מי שמשווה, באמת שאין מה להשוות, הרכב נמצא לפחות ברמה אחת מעל מאזדה 6, מונדאו ודומותיהן.

זהו, שלא ברור לי בכלל למה משווים את הרכב הזה. מי המתחרים שלו (בישראל, כמובן)? כל אלו שציינת הם מתחרים של האוונסיס.

פורסם

יש כאן חבר פורום אשר בימים אלו ממתין לקאמרי היברידית שהוא מייבא לבד.

חבריקו, כמה על פי החישובים שלך אמור לעלות לך הרכב?

קאמרי היברידית XLE ייבוא אישי בגרסה המפוארת ביותר ניתן לרכוש בכ-40-43 אלף דולר, על הכביש בארץ - דרך בחור שמייבא את הרכב בשבילך ודואג לכל הסידורים מא' עד ת' (הבחור הומלץ לי ע"י חברת השילוח).

*עריכה: רק בשביל לסבר את האוזן, המחיר הממוצע של XLE משומשת, בת פחות משנה עם ק"מ נמוך - 23-25$ - זאת על פי חברת השילוח.

LE עולה משמעותית פחות, 172K בשביל הדגם הפשוט זה ממש לא מחיר "קבוצתי".

לדעתי העסקה לא משתלמת כלל.

לצערי, אצלי תהליך הייבוא נמצא כרגע ב-HOLD. :roll:

פורסם

כמו שאמרתי, 172 על LE לא נשמע בכלל משתלם.

165 על XLE זה כבר הרבה יותר טוב.

עדיין, אני לא מבין מה ההתלהבות מהרכב הזה, על הנייר הוא אמור להיות דרגה מעל מונדאו, בפועל לדעתי זה סתם רכב פרווה..

הייתי בטוח שזאת קורולה אמריקאית בהתחלה. אולי זאת אשליה אבל במציאות היא נראתה לי קטנה מהקמארי הקודמת...

AINO אתה יכול לפרט קצת עם מה האוטו מגיע? ולמה אתה לא רוכש כזאת בת פחות משנה בחצי מחיר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמע, לפני שנסגרנו על הקאמרי בדקנו את כל הרכבים החדשים והמשומשים שאפשר לקנות בטווח המחיר הזה, בסגמנט ״המנהלים״ והגיפונים. לפי דעתי, הקאמרי מציעה את החבילה השלמה ביותר, ותמורה מצויינת למחיר. האיבזור שלה מעולה, דאשבורד נעים עם ציפוי עור, מושבי עור, שליטה נוחה מההגה, 10 כריות אוויר, מרגישה נמרצת מאוד עם 200 כס (בניגוד לגרסה היוצאת שהרגישה עגלה), תצרוכת דלק מעולה, סאנרופ, מערכת מולטימדיה-גיפיאס-בלוטוס-מצלמה, מערכת בקרת נתיב, ובטח עוד לא מעט ששכחתי.

פורסם

זה רכב שאמור ליהיות בסטנדרטים אמריקאים. (ישבתי בקמארי 2007, ובאמת ששכחתי לרגע שזו טויוטה, ציפיתי להרבה פחות).

למי שיש אחת כזאת, כמה היא צורכת? (ואת האמת ובכנות, לא מעניין אותי נתונים שהיצרן רשם, 18\1 זה נראה לי חרטה, לדעתי אולי 1\14 או 15, שזה מצויין לרכב כזה).

פורסם
זהו, שלא ברור לי בכלל למה משווים את הרכב הזה. מי המתחרים שלו (בישראל, כמובן)? כל אלו שציינת הם מתחרים של האוונסיס.

הקאמרי מתחרה בדיוק בקטגוריית רכבי המשפחתיות הגדולות כמו המאזדה 6, הפורד מונדאו, אופל אינסנייה, פיזו 508, סקודה סופרב וכיוצ״ב.

מבחינת מידות, אם כבר הקאמרי היא אחת הקטנות בקטגוריה, יש לה את אחד מבסיסי הגלגלים הקטנים ביותר וגם בשאר המידות רוב המתחרות הנ״ל גדולות ממנה.

גם לגבי תכונות הרכב ו/או איכותו לא רק שהיא לא מובילה את הקטגוריה אלא יותר נכון נשרכת מאחורה. מדובר ברכב שמיועד לשוק האמריקאי שבו הדרישות פשוטות יותר ולא לשוק האירופאי האנין יותר.

בארץ היבואן של טויוטה מוכר גם את האוונסיס המיועדת לשוק האירופאי ולכן מיצב את הקאמרי באופן מלאכותי גבוה יותר מהמתחרות וגם גבה ויגבה מחיר מנופח ומלאכותי ולצערי הישראלים נופלים בפח זה. בפירוש לא מדובר במדרג והקאמרי לא באמת ממוצבת גבוה יותר מהאוונסיס, אלא מדבר בשני רכבים מקטגוריה זהה אשר מיועדים לשווקים אחרים. הקאמרי רק גדולה יותר ותו לא. האוונסיס פשוט דגם מיושן והדגם החדש כבר יגדל במידותיו ויהיה לדעתי בגדל דומה לקאמרי. זאת בהכרח לאור כך שהקורולה החדשה כבר מציגה מממדים דומים לאוונסיס.

בארה״ה הקאמרי נחשב רכב משפחתי פשוט ונמכר כאמור במחירים זולים מאד ולא יותר יקרים ממתחרות כמו מאזדה 6 והועדה אקורד למשל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...