Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שביל

moshe333
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת מעבר להוד השרון

ואני צריך לדעת האם יש דרך להגיע מהוד השרון לאזור גלילות דרך השטח

האם חייב 4X4 או רכב שטח קל מספיק

האם יש דרך אחרת לאזור תל אביב מהוד השרון דרך השטח ?

הרכב שכנראה אני יקנה יהיה גימיני.

תודה מראש

אכן החיים בזבל !

פורסם

אהלן משה,

עד כמה שאני יודע, אתה יכול לקצר דרך השטח, אבל אין באמת מסלול על טהרת העפר שיביא אותך מהוד השרון לגלילות.

ישנה דרך שיוצאת מהקצה הדרומי של הוד השרון, עוברת מעל כביש 4 וממשיכה לכיוון בית הקברות החדש של הוד השרון ונווה הדר. אם תחפש טוב תמצא שם שביל שממשיך בשדות ומסתיים ברמת השרון או הרצליה (תלוי באילו פניות בחרת בשביל, וכמה אתה בקיא בגבולות המוניציפליים של כל עיר. אני לא.). תהיה חייב לעבור דרך אחת הערים (לדעתי בבוקר עדיף לעלות על דרך ראשונים ברמת השרון ולהמשיך עליה ישר עד לדרך העפר (יתכן שנסללה לא מזמן) שמובילה אותך לצד בסיסים שאסור לנו לדון במה שקורה בהם, עד לגלילות).

עם ג'ימני גיבור יהיה לך קל מאוד.

• תוכן חדש...