Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אפשרות בחירה מהעבודה מה אתם ממליצים ?

אופל בלרינה 2013 1.4 1400 TURBO 140כ"ס

או פורד פוקוס סטיישן ...

איך האופל לדעתכם?

פורסם
שלום לכולם

יש לי אפשרות בחירה מהעבודה מה אתם ממליצים ?

אופל בלרינה 2013 1.4 1400 TURBO 140כ"ס

או פורד פוקוס סטיישן ...

איך האופל לדעתכם?

לפי הפירוט שלך על האופל נראה שאתה יותר מתעניין באה, מה גם ששאלת עליה ולא על הפורד.

נדלקת על האופל, אז לך עליה, חבל שתתקע עם רכב שאתה לא אוהב.

אני אישית הייתי לוקח את הפוקוס.

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

פורסם

אם אתה מעדיף סטיישן, אז תחכה לאוגוסט אז יתחילו המסירות של האסטרה סטיישן עם המנוע טורבו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני קצת חושש אחרי שראיתי את הפוסט הזה ,

מה אתם אומרים?

אופל אסטרה טורבו 1400 (2013)

יש לי את האוטו פחות משבועיים אני נוסע בנסיעה רגילה ויש דפיקות בגיר במעבר בין הילוכים אני מתעניין אם למישהו יש את אותה הבעיה או שהבעיה ברכב שלי ספציפי

אם כן אשמח לשמוע ממכם

בפורום "כללי רכב"

פורסם

שאני נהגתי על אסטרה ברלינה בפסח (הם עשו הפנינג בקניון מול הים באילת), לא הרגשתי שום דפיקות והנסיעה עברה חלק.

אפילו הגיר היה יותר חלק מהגולף 122 של ההורים שלי.

אבל אל תיקח רכב לפני שתתאם נסיעת מבחן, לפוקוס יש תיבה כפולת מצמדים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני נהגתי מספר ימים על אופל ברלינה חדשה של גיסתי והיו דפיקות לא סבירות בגיר, בבדיקה במוסך הוברר כי ככל הנראה חיברו את הדלקן למחשב של הגיר... ניתקו את הדלקן אבל גיסתי טוענת שעדיין הגיר לא עובד חלק ויש דפיקות ובמוסך אמרו לה שהכל תקין וכי היא מדמיינת.....

• תוכן חדש...