Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוטי בפורומים, הגעתי גם לפורום של אופטימום.

נשאלה שם שאלה מה הדרך הבטוחה להסיר פצצות ציפורים, המומחה ענה שהוא לוקח מטלית\מגבת, מספיג אותה בתמיסה של ONR (תודו גם אתם שכבר שעתיים לא שמעתם את השם הזה...), ומניח אותה על מטרד. לאחר כדקה הוא מנגב ומוריד את הפצצה.

האמת שזו דרך מצויינת שחושבים על זה, המגבת\מטלית מטפטפת כל הזמן הזה את התמיסה ושומרת שלא תנזל, ונותנת מספיק זמן ריכוך. כמובן שזה הרבה יותר נח ליישום במשטחים אופקיים. נראה לי טוב גם במידה ורוצים להוריד שיירים של מפגעי עצים שעוד לא עשו נזק.

זה נראה לי שימושי וחשבתי לשתף.

בכלל, יש כ"כ הרבה דברים בפורום (פה) שאפשר לעשות מהם שרשורים מרוכזים ודביקים.

אפשר לעשות גם שרשור טיפים יעילים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם מים ונייר סופג (זה מה שעשינו לפני עידן הONR)

*אמר זה שלמד מה זה דיטיילינג לפני כמה חודשים :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא ממש הבנתי מה הבעיה לקחת מגבון או סמרטוט ולהוריד את השלשול של הציפור? למה צריך להנדס את זה?

על מנת לייצר מינימום חיכוך ושפשוף של הפח ללא כך חומר סיכוך,מה שיצמצם ואף ימנע סריטות חדשות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני מחזיק בבגאז' בקבוק קטן של מים עם ווקס או מים+שמפו עם ווקס (יש לי אריזת 18 ליטר בבית של שמפו עם ווקס לרכב)

שם טיפה, מחכה שיתרכך ומסיר בקלות עם מגבון.

מה גם שהרכב עובר תמיד טיפולי ווקס תכופים (לפחות אחת לחודשיים ובמי שטיפה אני מוסיף גם ווקס או שמפו עם ווקס, תלוי) , ה"פצצה" יורדת בקלות וללא מאמץ.

פורסם

אצלי זה תלוי במצב הפצצה.

אם הפצצה טריה, אני משפריץ על המפגע מים עם סבון או QD נותן לחומר לפעול כמה שניות ואז מנגב בעדינות עם מגבון לח.

אם הפצצה "ותיקה" כלומר מראה סימני התייבשות, אז אני שופך מים טיפה חמים על האיזור בכמה נגלות, לרוב זה כבר מוריד חלק משמעותי מה"חומר" ואז מוריד עם מגבון לח.

לפני חודש, חטפתי הפצצה כזאת שלא האמנתי, ממש כיסתה לי את כל שטח השמשה הקידמית שכבר לא נשאר לי מה לראות וכמובן שזה גלש למכסה מנוע, התבאסתי רצח...

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
אצלי זה תלוי במצב הפצצה.

אם הפצצה טריה, אני משפריץ על המפגע מים עם סבון או QD נותן לחומר לפעול כמה שניות ואז מנגב בעדינות עם מגבון לח.

אם הפצצה "ותיקה" כלומר מראה סימני התייבשות, אז אני שופך מים טיפה חמים על האיזור בכמה נגלות, לרוב זה כבר מוריד חלק משמעותי מה"חומר" ואז מוריד עם מגבון לח.

לפני חודש, חטפתי הפצצה כזאת שלא האמנתי, ממש כיסתה לי את כל שטח השמשה הקידמית שכבר לא נשאר לי מה לראות וכמובן שזה גלש למכסה מנוע, התבאסתי רצח...

שמע יש מצב שזה היה דרקון.8)

פורסם
מזל שלפרות וסוסים אין כנפיים.

:lol:

דווקא לזה יש פתרון - "מעיל רוח"

image014.jpg

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בדיוק היום טיפלתי במפגע מסוג זה, בעבר אכן היה צריך לשפשף באכזריות את הצבע בשביל להוריד את כל המפגע,

עכשיו לאחר שיישמתי אוטם צבע פשוט מטלית, מים וזה קורה כמו כלום.. אין צורך כמעט לשפשף

פורסם

אצלי גם יש את בעיית הפצצות,כבל תקשורת שפרוס לאורך כל המדרכה ורק על הצד הזה מותר לחנות,לאחר יישום ראשון של ווקס collinite 476S,המכסה מנוע חטף הפגזה לא קטנה מיונה ששלחה חבילה לא קטנה על המכסה מנוע,שמתי לב לזה אחרי שכנראה התייבש לאחר כמה שעות בשמש חזקה,ירדתי בערב עם שפריצר מים ומיקרופייבר,ירד בקלות.

m7kj.jpg
פורסם

החכמה זה לתפוס את זה כמה שיותר מהר, כנ"ל גם למפגעי עצים.

אבל לא כולם מסתובבים עם ספרי ברכב, ולא תמיד אפשר לתפוס את זה מהר.

אז שיטת המגבת נראית מצוינת לריכוך.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...