Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תקר בגלגל הקדמי ימני מביא אותי לחשוב על החלפת הצמיגים הקדמיים.

איזו חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש באזור פ"ת / רעננה / כ"ס / הוד השרון? מה המחיר המומלץ לצמיג?

תודה.

פורסם

מידה?

מה יש לך היום?

מגבלת תקציב?

אל תרכוש צמיג אנונימי/סיני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה לרכוש - בדוק ברשיון (או פיזית) את מידת הצמיגים שלך ואז תראה מה האופציות והמחירים ב-http://tires4u.co.il/

כפי שנאמר לעיל, כדאי להימנע ממותגים סיניים ולהיצמד לפירמות ידועות (זה לא בהכרח יהיה יקר בהרבה).

איפה לרכוש - פנצ'ריה שהומלצה לא פעם באזור שלך היא ממציא הגלגל שבאזור התעשייה של רעננה.

פורסם

מידת הצמיגים 215/55/16

כבעלים של רכב כזה כבר בפעם השלישית ,אני ממליצ על צמיגים איכותיים ואפילו להתאמצ תקציבית ולהתקין מישלין , הנסיעה ממש משתנה כאשר מתקינים צמיגים סיניים זולים.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

תודה לכולם: לפי המידות של francis, הנה התוצאות, החל מ 330 ש"ח לצמיג סיני.

הצמיג הראשון שאינו סיני הינו falken (יפני) שעולה 415 ש"ח לצמיג. כל שאר הצמיגים הינם פולנים / טיוואנים וכו'.

אם אני מסנן לפי מישלין, המחיר הינו החל מ 600 ש"ח ברחובות. בפ"ת, המחיר קופץ ל 760 ש"ח.

אז מה הצמיג המומלץ מכל הנ"ל? מהו צמיג Brand name, הזול ביותר שמופיע ברשימה?

אגב, מהו החנקן שממלאים בחלק מהמקומות? מה תפקידו?

תודה.

פורסם
תודה לכולם: לפי המידות של francis, הנה התוצאות, החל מ 330 ש"ח לצמיג סיני.

הצמיג הראשון שאינו סיני הינו falken (יפני) שעולה 415 ש"ח לצמיג. כל שאר הצמיגים הינם פולנים / טיוואנים וכו'.

אם אני מסנן לפי מישלין, המחיר הינו החל מ 600 ש"ח ברחובות. בפ"ת, המחיר קופץ ל 760 ש"ח.

אז מה הצמיג המומלץ מכל הנ"ל? מהו צמיג Brand name, הזול ביותר שמופיע ברשימה?

אגב, מהו החנקן שממלאים בחלק מהמקומות? מה תפקידו?

תודה.

המישלין המחיר שונה בגלל קוד מהירות,או שצבר זמן מדף בחנות,או ארץ יצור (כמעט בוודאות)

פורסם

מלבד הפלקן אתה יכול לקנות

טויו T1 SPORT ממחיר 500 לצמיג

קלבר DYNAXER HP3 ממחיר 550

יוקוהומה AVS Db V550 ממחיר 550

מישלין PRIMACY HP GRNX ממחיר 620

גודייר EFFICIENT GRIP ממחיר 620

יוקוהומה C.DRIVE2 ממחיר 645

גודייר XCELLENCE ממחיר 700

קובי

:-)

• תוכן חדש...