Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mail phishing לחשבון פייפאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני מקבל מיילים של פייפל שכתובים בעברית עם סיומת של paypal.co.il@, זה גם נסיונות scam/פישינג?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לפעמים אני מקבל לאינבוס מיילים של פייפל בעברית עם סיומת של paypal.co.il, זה גם נסיונות scam/פישינג?

תבדוק שזה לא paypel.co.il או peypal.co.il או עוד איזה עיוות קטן ובלתי נראה.

ככלל - פייפאל יפנו אליך רק אם אתה פנית אליהם ראשון.

כלומר - אם החלפת סיסמא, או הוספת כרטיס אשראי, או שינית כתובת או שילמת על מוצר או כל פעולה אחרת.

ובד"כ המייל יגיע מייד אחרי הפעולה.

משמע - אם לא ביצעת כלום ביום האחרון, וקיבלת הודעה מהם - תחשוד.

בברכה!

יונתן.

פורסם
תבדוק שזה לא paypel.co.il או peypal.co.il או עוד איזה עיוות קטן ובלתי נראה.

ככלל - פייפאל יפנו אליך רק אם אתה פנית אליהם ראשון.

כלומר - אם החלפת סיסמא, או הוספת כרטיס אשראי, או שינית כתובת או שילמת על מוצר או כל פעולה אחרת.

ובד"כ המייל יגיע מייד אחרי הפעולה.

משמע - אם לא ביצעת כלום ביום האחרון, וקיבלת הודעה מהם - תחשוד.

זה paypal.co.il, לא צירוף אחר כלשהו עם E במקום A וכו', אז בטוח הייתי יודע שזה פישינג.

מצ"ב תמונה של מה שאני מקבל לפעמים:

333e.JPG

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
זה paypal.co.il, לא צירוף אחר כלשהו עם E במקום A וכו', אז בטוח הייתי יודע שזה פישינג.

מצ"ב תמונה של מה שאני מקבל לפעמים:

תסתכל טוב טוב בשורה הראשונה (של הכתובת שולח)

מה שאתה רואה במודגש זה ה"טייטל" של המייל (אני יכול לרשום שם כל דבר שארצה)

אבל מה שלא מודגש - זה המייל האמיתי, ושם תשים לב אין אפילו את המילה paypal, שלא לומר support.com.au...

בנוסף - הכתב לא מיושר לימין, לא מסודר, ובכללי נראה כאילו תרגמו אותו בgoogle translate,

אל תשכח שלפייפאל יש נציגות רשמית בארץ, אני בטוח שהם יודעים לכתוב שם בעברית תקינה.

קיצר - מייל פישינג קלאסי

בברכה!

יונתן.

פורסם

פייפאל יפנו אלייך גם במקרה שכרטיס האשראי שלך עומד לפוג - היה לי לא מזמן ונבהלתי כמובן, אבל כמו שאמרתי הם פונים אלייך תמיד בשם הראשון שנרשמת איתו או השם שמופיע על כרטיס האשראי שנרשמת איתו.

Opel Adam S 2017

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נסיון נוסף - גם הפעם בתיבה של יאהו

rawbj6.png

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פעם היה לי תחביב: כל פעם שהייתי מקבל מייל פישינג כזה, הייתי לוחץ על הלינק, לפעמים מספר רב של פעמים, ומכניס פרטים פיקטיביים - סתם כדי לשחק עם הגנבים ולגרום להם לבזבז זמן על שטויות.

• תוכן חדש...