Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהבחור מקבל הרבה חלפים ללא עלות לא אומר שזה כזה זול.

אני החלפתי מנוע ב-106, הרכב היה מטופל בפדנטיות, המנוע עלה 3500 שקלים, עם כל המסביב עברתי את ה-10k שקלים.

או שעושים כמו שצריך או שעדיף לא לעשות (זו דעתי בכל אופן).

כשמחליפים מכלולים כאלה גדולים תמיד צצים דברים על הדרך, בהקצנה אומר שזה כמו שיפוץ דירה, אתה יודע איך מתחיל אבל זה תמיד מסתיים הרבה יותר יקר ממה שתכננת.

סליחה שאני משבית שמחות אבל בתשובה לשאלה שלך בכותרת הייתי עונה לך שהייתי מוצא רכב אחר (הקואליר מעולם לא הצטיינה במשהו, לא בתקופתה ולא היום, לדעתי חבל להשקיע ברכב כזה כל כך הרבה כסף ועם סבירות מסויימת להתאכזב).

בכל אופן מאחל לך המון הצלחה חבר!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מציע לך שתבדוק אצל "איציק אלפא" , שחוץ מזה שהוא בעל מקצוע מצויין, הוא מתעסק עם שיפורים (ולא רק באלפות), ייתכן ויוכל לעזור לך. כ"כ - עובד שלו, מתמצא ומתמחה במיוחד באמריקאיות. תשאל - אין לך מה להפסיד. 052-4347776.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי בחור עם ידיים זהב.

עשה לחבר שלי הסבה לידני להונדה סיביק, החליף לו מחשב ניהול מנוע והוסיף לו גם

Vtec. בן אדם פאדנט ברמות.

פורסם

העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך, בדוק היטב בפורומים בארה"ב מה נדרש בדיוק בכדי לבצע את ההסבה ותתחיל אותה רק לאחר שיש לך ברשותך את מלוא החלקים.

פתאום תגלה שאולי צריך גם סטרטר ייחודי לידני, אולי פתאום תגלה (כמו בגולף מסוימות) שאתה חייב סט דוושות שונה אבל בסט הדוושות הידני דוושת הברקס לא זהה לבדגם האוטומטי ולכן צריך להחליף משאבה ראשית ובוסטר?

זה גם יתן לך מושג על עלות ההסבה מראש.

יש רכבים שמדובר בהסבה יחסית קלה וזולה, יש רכבים שאתה נכנס לצרה צרורה שסופה היא שתתיאש באמצע והרכב יגרט.

20K זה אולי הגזמה קלה אבל אל תצפה לסיים את העניין בפחות מ 10-12K ש"ח (וזה עם הרבה חלקים משומשים והרבה עבודה עצמית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עידן,

קאוואליר מהצורה שלי עם גיר ידני מאיצה ל100 בפחות מ8 שניות סטנדרטית.

בתוספת ההספק הנוכחית אני מאמיץ שעם הורדה טובה לכביש אפשר להאיץ גם בפחות מ7 שניות.

מבחינת תמורה למחיר- קשה למצוא רכב מהשנתון הזה.

שווי הרכב 15 אלף ש"ח,שמור מטופל ומטופח ומצ'ופר :wink:.

לא רוצה לטרוף סיבובים,רוצה רק את האפשרות להיות זאב בעור כבש ... ועוד כבש של פנסיונרים :-P.

אם יש למישהו המלצות לבעל מקצוע מסוים,התיבה הפרטית שלי פנויה :)

• תוכן חדש...