Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

ראשית אתחיל ואומר שאיני מבין ולו חצי דבר באיכות של מוסכים ומי מוסך טוב ומי לא. לא היה לי הרבה נסיון עם הרכב במוסך מעבר לשיפוצים קוסמטים.

אז ככה, ברשותי מאזדה 323f שנת 93 הדגם עם הפנסים הקופצים שרכשתי לפני 5 שנים. לעולם לא היה לה מזגן מי יודע מה, אבל הוא היה סביר ונסבל. לאחרונה אני מרגיש ממש שהוא נחלש. המדחס עושה רעשים כל הזמן. מהרגע שאני מדליק את הA/C ועד שאני מכבה אותו, למעט כשאני נותן גז, גם בעצירה. אחרי נסיעה כשאני סוחט את הגז המזגן מקרר.

דבר שני, אני בטוח כמעט לחלוטין שיש בריחה של אוויר ולא כל האויר שהמזגן מייצר יוצא דרך הפתחים שלו.

הייתי רוצה לבקש מכם הפניה למוסך טוב בחיפה, שמתמחה במזגנים. לא משנה המחיר, אני רוצה בעל מקצוע איכותי ואמין במזגני רכב, שיבדוק לי את כל מערכת המיזוג ויגיד לי בדיוק מה התקלות, ומה העלות לתקנן

תודה רבה וסופשבוע נעים לכולנו

• תוכן חדש...