Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לנסוע מחר (יום שני) לאילת ומזכרוני כאשר שיררתתי בדרום הקווים לאילת היו סיוט לא נורמלי, 150-200 חיילים שמחכים לאוטובוס שיוצא פעם בשעה-שעתיים וכאשר האוטובוס מגיע-מלחמה!

אני רוצה להמנע מזה, איזה אוטובוס מומלץ מתחנה מרכזית באר שבע?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

394 מתל-אביב נכנס לתחנה המרכזית בבאר-שבע. בנוסף יש קו 397 שיוצא מב"ש אבל הוא קצת יותר איטי (עוצר בעוד כמה מקומות בדרך).

בכל מקרה, כדי למנוע בלאגן תיכנס לאתר של אגד ותזמין מראש כרטיס נסיעה:

http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=4488

ככה לך יהיה מקום שמור על האוטובוס, גם אם יהיו הרבה חיילים. אם כי בדרך כלל ימי שני יותר רגועים בתחבורה הציבורית, בוודאי בקווי הדרום. הימים העמוסים הם ראשון, חמישי ושישי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה צודק, באמצ"ש יש פחות תנועה.

לא מכיר חיילים שעושים יומיות מאילת לבאר שבע :)

זה לא קו רכבת מבאר שבע לתל אביב בשעה 7 בבוקר שכל המדינה עולה עליו.

סתם הצעה (אבל מאריכה את הדרך בהרבה) - אם כל כך מפריע לך, למה שלא תיקח 370 לת"א ותסע משם בקו הישיר לאילת?

כן, זה יהיה הרבה יותר ארוך ומייגע. אבל נראה שאתה ממש לחוץ מהעובדה שיהיה לך צפוף ולא יהיה לך מקום. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשביל מה לעשות כזה סיבוב? :screwy:

אתה מזמין כרטיס נסיעה באינטרנט ויש לך מקום שמור על שמך.

אם כבר בא לך לשרוף זמן, חפש את קו 392 האמא-של-המאסף לאילת. הוא נוסע דרך שדה-בוקר, שיזפון, עובדה ועושה יופי של טיול בדרך. חבל סתם לנסוע הלוך-חזור את כביש 6 ולראות פעמיים את אותו הנוף. תאמין לי, אני עושה את זה פעמיים בשבוע וזה לא כיף :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי כרטיס אשראי, האם יש אופציה להגיע למרכזית ולקנות כרטיס שמור שם?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כן בהנחה שסיימו לשפץ ולהעביר את הקופות הלוך חזור בתחנה אבל זה עד שעה וחצי בערך לפני הנסיעה

אגב באמצ"ש הקו הזה ריק לחלוטין כשאני נסעתי בו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...