Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נהגת חדשה, ברשותי רשיון נהיגה מזה מספר שנים אך לא היה לי רכב, ולכן נסיוני בנהיגה דל.

עכשיו חזרתי לנהוג, לקחתי כמה שיעורי ריענון, אך בנהיגה עצמאית מרגישה שחסר לי נסיון מעשי, חוסר בטחון, אתם בטח מכירים

את הרכב שנוסע לאט בנתיב הימני וכולם צופרים לו בעצבנות ועוקפים...

להמשיך שיעורים נוספים עם מורה לנהיגה זה יקר (120 ש"ח לשיעור...) אז אני מחפשת פתרונות מעשיים יותר.

מעוניינת לשמוע מאנשים שהיו במצב דומה: ספרו איך חזרתם לנהיגה שוטפת ואם יש לכם עצות טובות?

המלצות על מלווה נהיגה באיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים?

מישהו התנסה בשירות מלווה של חברת "דרייב מי"?

מקומות מומלצים לנסוע בהם כדי לצבור נסיון ?

אפשר לענות גם בפרטי, תודה

פורסם

אין לך ברירה אלא להמשיך לקחת שיעורי נהיגה או לקחת מלווה שהוא נהג טוב עם ניסיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שלסוע עם כל אחד שיש לו וותק מסוים יספיק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בהחלט אופציה ראשונה זה בני משפחה/חברים עם נסיון על הכביש.

ואם לא מתאפשר, אז מורה נהיגה טוב (שיודע לתת ביטחון).

פורסם

כמו שקודמי רשמו, בני משפחה, חברים יכול לעזור לך.

מעבר לזה, להתחיל בקטן ולהתפתח, תחילה לנסוע לבד באיזור מוכר וכך לאט לצבור בטחון.

והכי חשוב, תמיד תזכרי שבסופו של דבר נסיון זה דבר נרכש ואף אחד לא נולד עם זה.

כולנו פה למדנו מהסובבים אותנו ובעיקר על סמך התנסות שלנו עם הרכב.

אל תתרגשי מאחרים שמנסים להידחף או צופרים.

השתדלי לנהוג בקור רוח, ולאט לאט לצבור בטחון.

יהיה בסדר :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מצטרף למה ששזיף אמר - להתחיל בקטן. תתחילי עם סיבובים בשכונה או באזורים קרובים שאת מכירה אותם בצורה טובה, ורצוי גם כאלה שאין בהם יותר מדי תנועה או כבישים מהירים (אופציה אחרת היא לעשות את הסיבובים מוקדם בבוקר, בסופי שבוע או בכל שעה אחרת שלא ממש עמוס שם), ותנסי למצוא נקודות תורפה שלך בנהיגה או דברים שאת מתקשה בהם ולעבוד עליהם.

לאחר מכן, כשתצברי קצת ניסיון ותתרגלי גם לרכב את יכולה כבר לצאת למחוזות רחוקים יותר.

וכמובן שרצוי לעשות מספר "נסיעות מבחן" עם מישהו מהמשפחה או ידיד שהוא (או היא, לא מפלה) נהג מנוסה (זה לא בהכרח רק מישהו שיש לו הרבה זמן ניסיון, אלא מישהו שמבין בנהיגה ויכול להעיר לך ולשים לב לדברים שאת עושה לא נכון).

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אין לך קרוב משפחה/חבר/מכר שיכול לשבת איתך וללמד אותך נהיגה?

אם את רוצה ללמוד ולצבור ביטחון תשבי ברכב אם משהו שמבין משהו מהחיים שלו ולא נהג גרוע.

ובשום פנים באופן על תקחי חברה שתלמד אותך, כי גם ככה רוב הבנות לא יודעות לנהוג כמו שצריך אז בטח שהן לא ידעו ללמד אותך כמו שצריך(לכל החפרנים יש בנות שיודעות לנהוג טוב מאוד, אבל הרוב לא אז אין טעם להתווכח).

פורסם

הקרובי משפחה ובן זוג הם מלווים גרועים כי כל הזמן הערות ועצבים ועדיף כבר לנהוג לבד.

רוב החברים עובדים ואין להם זמן, או שלא מבינים הרבה בנהיגה אז סתם יושבים לידי ומפטפטים וזה רק מפריע להתרכז בכביש

פורסם
הקרובי משפחה ובן זוג הם מלווים גרועים כי כל הזמן הערות ועצבים ועדיף כבר לנהוג לבד.

רוב החברים עובדים ואין להם זמן, או שלא מבינים הרבה בנהיגה אז סתם יושבים לידי ומפטפטים וזה רק מפריע להתרכז בכביש

אין מה לעשות ההערות ועצבים זה חלק מהתהליך.

אני לא יודע איך את נוהגת אבל אני יודע איך זה ללוות וללמד נהגת שלא יודעת לנהוג, זה מאוד מלחיץ.

תמיד תזכרי שמה שאת רואה ומרגישה שאת אוחזת בהגה זה לא מה שהמלווים שלך מרגישים ורואים, ובגלל זה מעירים לך.

את כנראה עדיין לא נוהגת ברמה שאת מעבירה למי שיושב איתך ברכב תחושה של שליטה ורוגע.

פורסם
אין לך קרוב משפחה/חבר/מכר שיכול לשבת איתך וללמד אותך נהיגה?

אם את רוצה ללמוד ולצבור ביטחון תשבי ברכב אם משהו שמבין משהו מהחיים שלו ולא נהג גרוע.

ובשום פנים באופן על תקחי חברה שתלמד אותך, כי גם ככה רוב הבנות לא יודעות לנהוג כמו שצריך אז בטח שהן לא ידעו ללמד אותך כמו שצריך(לכל החפרנים יש בנות שיודעות לנהוג טוב מאוד, אבל הרוב לא אז אין טעם להתווכח).

1+ :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תראי, כמו שכולם כבר אמרו פה, הכי כדאי ללמוד עם חבר/קרוב/מכר כלשהו עם ניסיון, כי זה בחינם ואת נוהגת עם מישהו שאת מכירה.

אבל, אם בכל זאת אין אף אחד שאת רוצה לנהוג איתו, אני יכול להמליץ על "דרייב מי". המלווה שהיה איתי השרה עליי הרבה רוגע ונתן לי עצות טובות שלא קיבלתי בשיעורי הנהיגה. והדבר הכי טוב הוא שאת גם קובעת לאן נוסעים.

פורסם
תראי, כמו שכולם כבר אמרו פה, הכי כדאי ללמוד עם חבר/קרוב/מכר כלשהו עם ניסיון, כי זה בחינם ואת נוהגת עם מישהו שאת מכירה.

אבל, אם בכל זאת אין אף אחד שאת רוצה לנהוג איתו, אני יכול להמליץ על "דרייב מי". המלווה שהיה איתי השרה עליי הרבה רוגע ונתן לי עצות טובות שלא קיבלתי בשיעורי הנהיגה. והדבר הכי טוב הוא שאת גם קובעת לאן נוסעים.

אשכרה יש דבר כזה שמשלמים לאנשים בשביל שהם ילוו אותך בנהיגה?

כמה אתה משלם להם? ולכמה זמן?

פורסם

אחרי שעברתי את הטסט והבנתי שאין מי שילווה אותי, אז כן, אפשר להגיד ששילמתי בשביל מלווה (שהוא מורה נהיגה לשעבר). היינו נוסעים לאן שרציתי. פעם נסענו לירושלים ובחזרה, פעם נסענו לצפון. היה כיף והוא מאוד עזר לי לשפר את הנהיגה שלי.

זה עלה לי 80 שקל לשעה עגולה.

פורסם
אחרי שעברתי את הטסט והבנתי שאין מי שילווה אותי, אז כן, אפשר להגיד ששילמתי בשביל מלווה (שהוא מורה נהיגה לשעבר). היינו נוסעים לאן שרציתי. פעם נסענו לירושלים ובחזרה, פעם נסענו לצפון. היה כיף והוא מאוד עזר לי לשפר את הנהיגה שלי.

זה עלה לי 80 שקל לשעה עגולה.

לא שאלתי בקטע רע, אם לא היה לך מי שילווה אותך וזה עזר לך לקבל ביטחון בכביש אז אין בזה רע.

מעניין אותי שקיים כזה דבר, נשמע כמו עבודה נחמדה:-D .

• תוכן חדש...