Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני בן 18 כמעט 19, חייל אוטוטו.

החלטנו היום אני ו2 חברים שלי לנסוע מנצרת עלית לתל אביב, מה שקרה זה מאוד פשוט.

פורד פיאסטה, 60 כ"ס ידנית יוצאת לה מנצרת עלית. אחרי נסיעה קצרה והחלטה שאנחנו צריכים לתדלק בעפולה כי יש תחנה שמוכרת דלק בפחות מ7 שקלים, אנחנו מחליטים שמשם אנחנו נעלה על כביש 6, עד שעוצר אותנו שוטר.

אני יורד מגשר בעיר, רח' הפסגות למי שמתעניין, לרח' מעלה יצחק. וכמובן משתלב לנתיב הימני. אחרי כמה מטרים יש צומת, עובר אותה וממשיך.

בנתיב הימני נוסע לו אוטו לימוד, אם אני לא טועה דרגה C1, לא משאית, נוסע לאט, כיאה לרכב לימוד.

אני רוצה לעקוף אותו, כביש של 60 בתוך העיר, אני עוקף אותו ואחרי זה ישר כיכר, מהכיכר אני ממשיך על הנתיב השמאלי כי כמובן זה שטח עירוני, יש מכוניות גם מימין וגם משמאל, אני עוצר ברמזור (השני ברמזור) בנתיב השמאלי.

הרמזור מתחלף לירוק, אני מתחיל לנסוע, אני לא יכול לחזור לימני מכיוון שיש מכוניות, אני לא יכול להאט את המהירות שלי (נמוכה, 20-30 קמ"ש) כי אז יכנסו בי מאחורה, אז אני מן הסתם, ממשיך על השמאלי, במהירות נורמלית בלי להאט אף אחד.

כמה מטרים בודדים משם יש כביש מקורצף. ברכב שלי אין שום מערכת לבלימה אלקטרונית, ככה שכל השליטה על ההילוכים ועלי. נוסע על הילוך שני, אפשר להגיד אפילו מתדרדר ועוצרת אותי ניידת ומבקשת ממני לקחת נתיב ימני, לעלות, ולעצור בצד.

חשוב לציין שהנתיב השמאלי הופך אחרי מטרים בודדים (!) לנתיב הימני של הכביש הבא - הכביש שאני צריך.

השוטר מתחיל להסתלבט עלי, ולהגיד לי מה עשיתי, ושהוא עקב אחרי "3 דקות", אם הוא היה עוקב אחרי 3 דקות הוא היה תופס אותי במקלחת. ראוי לציין שהנסיעה שלי על הנתיב השמאלי הייתה בסביבות ה200 מטר. סביר.

אחרי זה מתחיל לאיים עלי עם נק', חשוב לציין שאני נהג חדש חצי שנה על הכביש, בלי שום דוח, שום דבר. נוהג כחוק על הרכב שלי עם ביטוח והכל מהכל.

בסוף נתן לי 250 שקל קנס, אין שום מצב שבעולם שאני מחליק על הקנס הזה בלי לנסות להילחם.

יש לי עדים, 2 החברים באוטו אפילו התווכחו עם השוטר הדפוק, עד ששוטר שלישי יצא פתאום מהסקודה והתחיל "מה אתה מתווכח", אני אוסיף תמונות בשביל להסביר את העניין ורוצה לשאול מה אני יכול לעשות בנידון.

להישפט, כדאי לי?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...