Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת קומפוננט מגבר וסאב. הכותרת נערכה. מיותר לציין שאתם צריכים עזרה.

שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם יום שני בעזרת השם אני הולך לשים ברכב שלי ( הונדה סיויק 2000 ) קומפוננט מגבר וסאב.

יש לי 3 שאלות

קודם כל בניתי סט שפשוט חיפשתי באינטרנט ועליו יש את הביקורות הכי טובות אין לי מושג אם החלקים מתאימים אחד לשני ואם הסט יצא טוב ולכן אני צריך את דעתכם בנושא

זה הסט:

- קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

- מגבר לרכב Rockford R3004

- סאב וופר ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

שאלה שנייה מה ההבדל בין סאב בתיבה לבין סאב שלא בתיבה ? והאם מבריגים את הסאב לתא המטען או שפשוט שמים אותו ?

שאלה שלישית ואחרונה , האם המצבר ברכב שלי ? ( הונדה סיויק 1600 שנת 2000) יספיק לספק לי את הכוח הדרוש למערכת כזו ?

תודה לכל העונים:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה הולך למתקין ? אז למה כל השאות האלה? אני בטוח שתוך כדי העבודה אתה כבר תבין הכל....

ולגבי הבחירה שלך כן היא מומלצת פה בפורום למרות שאת המגבר הייתי מביא גם של jbl 1004.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטויות , אצל 99% מהמתקינים הדבר היחיד שהוא יבין זה שהכי טוב זה מה שיש למתקין במלאי ומה שהוא מרוויח עליו הכי הרבה.

תעשה שיעורי בית לפני שאתה הולך להתקין מערכת, התקציב שלך לא בשמיים אבל אם היית משקיע אותו ביד שנייה לדעתי היית מגיע לתוצאה טובה יותר.

בהצלחה!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק במאה אחוז אסיף למרות שזה תלוי באיזה מתקין אתה נתקל

והתקציב שלי לא גבוה 2500 שקל כולל ההתקנה אבל אני גם לא רוצה להשתגע יותר מדי אני ראיתי חברים שהשקיעו סכום כזה וחברים שהשקיעו הרבה הרבה יותר וכן יש הבדל אבל בכל זאת שומעים מעולה אצל שניהם ןזה מה שאני רוצה אצלי ויד שנייה אין לי כל כל כוח להתחיל לחפש וגם לך תדע באיזה מצב החלקים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם תקציב לא גבוה אפשר לנצל בצורה טובה ע"י שימוש ביד 2. קצת סבלנות ותקבל תוצאה שתהנה ממנה הרבה יותר.

אתן לך סתם דוגמא: קנה מגבר תקציב לו 700 שקל תוכל לקנות JBL1004 או 75.4 ויש עוד אופציות..., קנה סאב תקציב לזה 500 שקל משו כמו הרץ ES250 או איזה רוקפורד P2, קנה קומפוננט הרץ היי אנרג'י משומש סביב ה900 שקל , או מורל דוטק בזול יותר + 400 עד 500 שקל לחיווט והתקנה והתוצאה שתקבל תהיה מעולה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב לגבי תקינות מוצרי יד 2, חברי הפורום הפעילים פה בד"כ אמינים מאוד ולט ינסו למכור ציוד תקול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסיף אתה רוצה להגיד שהמתקין יחבר את הסאב לרצפה של הבגאז נכון ?

אחי הוא שאל שאלות שהתשובה עליהם ברורה ברגע שאתה רואה איך ההתקנה מתבצעת ולא לגבי הרכיבים !!!

את הרכיבים הוא כבר בחר...

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הראשונה שלו הייתה לגבי הסט אפ שהוא בחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתיכם עזרתם לי הרבה תודה רבה

עוד שאלה קטנה מבריגים את התיבה לבגאז או שזה נשאר ככה כי פשוט אני רוצ לצבוע בעוד כחודש את כל הרכב אצל הבני דודים ואני מפחד על הציוד ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התקנתי סאב של רוקפורד עם תיבה דקה 250RMS

קומפוננט DOTECH OVATION 6.

ומגבר HIFONICS 100*4 לפני מספר ימים, התקציב שלנו הוא די דומה.

אם תרצה פרטים לגבי הרכבה של המערכת שלי וסכומים תשלח לי הודעה למייל או בפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ אם הסאב שלך "רוקד" בתא מטען אז אפשר להבריג אותו \ אני נתקלתי בדבק דו"ץ גדול על המשטח שעשה עבודה נהדרת, הרגיש כמו סקוץ'.

אם הוא נשאר יציב גם אחרי נסיעה "טיפה פרועה" אין ממה לחשוש.

JL Audio

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...