Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד לפני טיפול 90 ענקי ליאריס שלי, טיפול 'יישור קו' - לאחר קנייה לפני כחודשיים.

הרכב נקנה מזקנה די חביבה שהעבירה אותו טיפולים שנתיים במוסך קרוב לביתה.

התרשמתי מהאישה והמוסך כאמינים, אין היסטוריה מ 4 שנים אחרונות.

אני מתכנן לעשות טיפול הכולל:

טיפול שמנים [מנוע, גיר, ברקס], נוזלים [קירור, הגה],

פילטרים [כולם כולל מזגן],

חשמל [החלפת מנוע נעילה ימין קדמי, החלפת לוח בקודן],

תושבות מנוע [הרכב+הגה ברעידות מורגשות מרגע התנעה ועד דימום]

ושוקל לעשות מסרק הגה [הגה רך מאד בסיבובים, חופש קל בצד ימין].

בקיצור, כמו שאתם מבינים, גם אם אלך למוסך שאינו מורשה יבואן, עדיין אצא בשן ועין...

חשבתי ללכת לבכור-כהן באור יהודה, אבל אני ממש חושש מהמחיר הסופי של כל החבילה, ואין לי אינטרס מיוחד לעשות את הטיפול דווקא במורשה [ממילא אין היסטוריה].

לפיכך, מבקש המלצותיכם אך ורק על מוסכים אמינים לחלוטין. כאלה שאוכל להגיע אליהם, להסביר את המצב, לתת להם לבדוק את הרכב מא' ועד ת' ולקבל המלצות ראויות וסבירות באשר להיקף הטיפול הנחוץ, כולל אבחון מדוייק של נסיבות ריג'קט הרעידה במערכת ההיגוי - ופתרונו לשביעות רצוני...

אם ההבדל היה עומד על מאות שקלים, ניחא. אבל אני חושש שמדובר על הרבה יותר מזה, לאור היקף הטיפול החזוי.

אני עובד צמוד ליד-אליהו, ויש המון מוסכים מסביבי, אך איני מכיר אף אחד מהם 'לעומק' למעט מוסך מורשה פורד [בו אני מטפל ברכב השני, והוא יקר להחריד על אף אמינותו].

נא תובנותיכם....

• ספונסר פורום
פורסם

בכור כהן מוטורס באור יהודה הוא דוגמא טובה למוסך שאתה בהחלט יכול להשאיר אצלו את הרכב ולצאת בראש שקט. אני מאמין שהמחירים לא יהיו מאוד זולים אבל יחסית למוסך מורשה טויוטה הם לא יקרים במיוחד.

אם אתה מחפש מוסך כללי (לא מורשה יבואן) שיוכל לתת לך הצעת מחיר זולה יותר, פנה אל יוסי זיסו ממוסך זיסו. יוסי הוא חבר של כבוד בפורום הזה, מכונאי ותיק מאוד ובעיקר כזה שיודע לתת שירות טוב במחירים טובים. ראה המלצות רבות עליו בקישור שצירפתי.

• תוכן חדש...