Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה kramerica.

מספיק לקרוא את זה:

חבר עשה לפני כ 10 שנים. התוצאה איבוד ראייה של 80% בעין אחת.

מעדיף להישאר עם משקפים ולא לשחק בעיניים.

בכדי להרתע.

מה גם, שנראה שיש לא מעט שחיים בהכחשה - תופעות לא נעימות לאחר הניתוח ומעדיפים להגיד ש"הכל טוב".

לא פשוט...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדיי כמה זמן הנושא הזה עולה מחדש, נראה לי שכל מי שפותח אותו כבר החליט (שהוא עושה) ורק מחפש חיזוקים להחלטתו.

כן חיים ללא משקפיים יהיו מן הסתם הרבה יותר נוחים וכיפים.

המעז מנצח, מי שלא מנסה לא יידע.

אחוזי ההצלחה הם טובים גם במעקב לאורך שנים, אך כשלדוגמא אני חושב על זה, אז מקרה כזה:

חבר טוב עשה בגיל 45~ לפני כ 5 שנים.

מאז לא מפסיק לדמוע.

או חס וחלילה מקרה כזה:

חבר עשה לפני כ 10 שנים. התוצאה איבוד ראייה של 80% בעין אחת.

הם יהיו 100% אני.

לכן אני (כנראה) בחיים לא יעשה ניתוח שכזה, אלה אם כן פתאום תתגלה שיטה חדשנית עם 100% או לפחות 99.99% הצלחה, וגם כישלון של הפרומיל הבודד לא יהיה מהסוג שתיאר Night Driver, אלה סתם אי הצלחה והשארות עם המשקפיים.

פורסם

זה עוד ניתוח כמו כל ניתוח. אתה יודע איך אתה נכנס אליו אבל לא איך תצא.

לכן סיכונים תמיד יהיו. לרוב הם לא קורים ואחוזים מאוד גבוהים עוברים אותו וגם תופעות הלוואי עוברות.

מה שכן לא תרצה להיות באחוז הקטן שסובלים מבעיות כאלו ואחרות לצמיתות.

עוד מקום מומלץ לעבור בו את הניתוח זה בהדסה אצל ד"ר פרוכט.

אם אי פעם אעבור כזה ניתוח אני אלך אליו.

• תוכן חדש...