Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב ובלית ברירה אני נאלץ למכור את הרכב שלי עקב נסיעה לארה"ב לצורך לימודים.

קצת פרטים:

שנת 2005 (עלייה לכביש ב15.5.05)

יד 2 (01 בעלים קודמים)

94,700 ק"מ (נכון לכתיבת שורות אלה)

צבע צהוב

נהג יחיד

ללא תאונות

אצלי 3 שנים. נקנתה ב21.5.2010 עם 64,630 ק"מ. עשתה בשנתיים הראשונות כ24,000 ק"מ (12 אלף בשנה) ובשנה האחרונה כ7,000 ק"מ.

הסטוריית טיפולים מלאה וכמו כן יש קבלות על הכל כולל השיפורים.

טיפול טיימינג מלא נעשה בפברואר 2011 אצל מוסך רון (חלקים מקוריים למעט משאבת מים).

מתודלקת רק 98 וטיפולים כל 10,000.

שיפורים:

תוכנת APR סטייג' 1 מותאמת לדלק 98 (גם לפני כן תודלק 98), אינלט, פורק פנימי, וקוויק שיפט (כולם של פורג'), פילטר פתוח של K&N, תותבים לכבלים של הגיר של 42DD, כל התותבים של הפרונט הוחלפו לסופרפרו (משולשים, מוט מייצב וחובק הגה), כוהלים של R8 ופלאגים אירדיום BKR7EIX של NGK, צינורות נשם הוחלפו לסיליקון ודוד אחורי של רמוס ייעודי ללאון דור 1.

מבחינת תחזוקה הרכב מתוחזק באופן שוטף עם חלקים מקוריים ו/או משופרים.

תמיד חונה בצל. פנים הרכב במצב מצויין ונשאר סטנדרטי לגמרי ללא שעונים וכו'.

באשר למחיר, אני מודע למחירונים אך עם זאת אני יודע מה מצב השוק לכן אני לא רושם מחיר וגם לא אומר מחיר בטלפון, מי שרציני שיבוא לראות את הרכב ואז אומר מה המחיר.

הרכב לבינתיים לא יפורסם ביד 2 בכדי לסנן קשקשנים, חוץ מזה אני מעדיף שהרכב יעבור לחבר פורום שישמור עליו לפחות כמו שאני שמרתי עליו, בקיצור שיישאר בידיים טובות :-)

תמונות מעודכנות מהיום: (מצטער על האיכות)

517a85aa83d06.jpg

517a85aa50c6f.jpg

517a85aa4689c.jpg

517a85aa3c3ec.jpg

517a85aab791d.jpg

5676161 - 050 או בה.פ.

• תוכן חדש...