Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן עשיתי טיפול לאוטו כולל החלפת פילטר ושמן גיר.

כעבור כמה ימים הגיר התחיל לעשות בעיות פיתום לא מעביר הילוך הבעיה נמשכה דקה +- ואחרי זמן קצר הכול מסתדר

ויום אחד הגיר הפסיק לעביר בכלל.

התחלתי לבדוק שמן גיר הכמות היתה בסדר

בנוסף החלפתי עוד הפעם שמן עדיין זה לא עוזר

מה יכול להיות עם מישהוא יודעה

השמח לעזרתכם!!

פורסם

כנראה חיישן תקול כלשהו.

מה היו הסימפטומים לפני כן?

הגיר דפק או משך\החליק?

לא קשור לשמן, אם אתה רוצה אני ישלח לך סרטון שעשיתי, ה406 שהייתה לי, מכרתי אותה לחלקים (היום היא עדיין נוסעת), בקיצור כמה שעות לפני המכירה הלכתי לעשות איתה נסיעת זכרונות אחרונה, וזה אחרי שכמעט כל השמן גיר נזל (נסדק שם איזה משהו, עשה לי בריכה בחניה).

פורסם

אם לא היו סימפטומים קודמים אז זה מוזר מאוד.

לך למוסך שעשה את זה תגיד להם שזה קרה אחרי שהם החליפו את השמן.

אולי הם הרסו משהו או שסתם לא סגרו טוב איזה חלק.

פורסם

לא מתקבל על הדעת שהחלפת השמן גרמה לתקלה, מדוע החלטת להחליף שמן ? יכול להיות שהרגשת שהגיר

לא מתפקד כרגיל ובקשת להחליף כדי לשפר ואז המצב השתנה לרעה?

בכל מקרה לדעתי לא יהיה מנוס מהחלפת הבנדים לפחות. כמובן שאני ממליץ להתחבר לסקנר במוסך כדי להחליט

אם הגיר בלוי או שיש בעיה במערכת הניהול שלו.

פורסם

יש מישהוא שיכול לתת כיוון איך אני יכול לפתור את זה (וטיפול אני עשיתי לבד בבית)

העם זה מחשב או מכני

• תוכן חדש...