Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצרך חובה לכל גבר- שרפרף מתקפל.

כן, יש דבר כזה. הוא בד"כ מספיק קטן כדי להיכנס לתיק גב ממוצע, או שאפשר לקחת שרוול נשיאה צר וקטן.

זו לא מיטה שעשויה מעננים ובאוויר מרחפים מלאכים שיעשו לכם קיצי בגב, אבל מנוחה לרגליכם הדואבות זה יתן בהחלט.

משהו בסגנון הזה-

http://www.texas.co.il/image/users/43757/detail/big/916223.JPG

ככל שתתפשרו על שרפרף נמוך יותר, ככה המוטות קצרים יותר. הקטנים מביניהם נכנסים לתיק צד ממוצע, כמו ההוא שברגע שהאישה מרימה עם חיוך על הפנים אתם אומרים קדיש על עצם השוק ברגליים.

פורסם

האמת שיש לי שרפרפים קלים וניידים בבית,

פשוט היה נראה לי יותר הגיוני שבחנויות יהיו כסאות וכך נמנע

סצינה של גברים שמסתובבים עם שרפרפים במרכזי בילוי.

Gn'f'R

פורסם

יותר הגיוני? בהחלט. אבל ידוע לך שבנוגע לחנויות בגדים, לא בהיגיון עסקנו.... (לפחות ברגע שהמוכרניות רואות אותי נגרר פנימה עם הקומבו חולצה קצרה-ברמודה-סנדלים הן יודעות שממש לא באתי לחפש את המילה האחרונה של לואי ויטון)

אז עד כמה שזה דבילי, שרפרף נייד זה ה-דבר, בעיקר אם אתה מסתובב בד"כ עם תיק גב (לרוב אם אני מגיע לקניון זה בדרך ממקום אחר/למקום אחר ככה שבד"כ גם התיק בנמצא)

אגב, לפני כשנה הייתי בצרפת, בפריז ישנו קניון בבניין בשם גרנד-ארק בלה דפאנס, הוא כל כך ענק שהגרנד קניון בחיפה נראה כמו בניין לגו לידו.

בכל הקניון אין כסא אחד. גם לא ספספלים מחוץ לחנויות. לא הייתה לי בעיה ללכת 17 ק"מ בעיר ביום אחד בלי בעיה, אבל שעתיים בלבד בקניון הזה גמרו לי את הרגליים סופית. יש איזשהו כישוף אפל בקניונים ששם לו למטרה את השוקיים של כולנו....

פורסם

החיים שלכם יפים, כשהחברה שלי רוצה ללכת לקניות ואני אומר שאני לא מצטרף אני מקבל שטיפה, גם לחכות לה בקניון עד שהיא תסיים לא בה בחשבון, אני חייב להיות צמוד אליה לכל אורך התהליך אחרת אני מקבל צעקות שאני לא משקיע.

לגבי הכסא, אם אין כסא אני תמיד מחפש משהו אחר לשים עליו את הישבן, במשביר לצרכן אני יושב על מדף מתחת לחזיות ותחתונים, אין תמונה עצובה יותר מזו.

פורסם
הכי מעצבן שלאישה יש חשק לקניות, אנחנו נוסעים לקנות, אני כבר גם בקטע של הקניות, מגיעים לחניות, ואז אין לה חשק לקנות יותר

איך זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי מושג, כבר מספר פעמים היא עשתה לי את זה:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

וכשאני מוצא כבר משהו בשבילי, בחנות אלקטרוניקה או משהו אחר, היא ישר, אבל יש לך מספיק עדשות, או משהו בסגנון :lol: :lol:

פורסם

אני פשוט לא הבנתי איך אישה יכולה לאבד עניין בשופינג? זה מושרש אצלן בגנים עוד מתקופת האבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בואנה.... אתם נמושות..

גבר אמיתי לא נגרר אחרי אשתו\חברתו לחנויות שהוא לא אוהב...

הוא מודיע לה חד וחלק שהוא לא מרגיש טוב והוא נשאר בבית....... :shock:

האמת שיש לי מוזה אני מיצתרף וכשאין לי מוזה אני פשוט לא הולך... למה יש חברות\גיסות\ שכנות???

פורסם

עדיף כמה שפחות עם חברות, כי בסוף החברות לא קונות, והאישה קונה כפול, בפעם האחורנה שאישתי חזרה מקניות עם חברות, היא הוציאה 1000 פרנק על בגדים (מזל שזה קורה פעם ב3 שנים)

פורסם
י

אגב, לפני כשנה הייתי בצרפת, בפריז ישנו קניון בבניין בשם גרנד-ארק בלה דפאנס, הוא כל כך ענק שהגרנד קניון בחיפה נראה כמו בניין לגו לידו.

ביקרתי בקניון הזה ב-1999 וכמובן שהתרשמתי מאוד. חזרתי ארצה והגרנד קניון נפתח כעבור שבוע - ולאחר הסיבוב הראשון הגעתי למסקנה שהקניון הצרתפתי לא יותר מרשים. (לא מדבר על כל רובע המגדלים המדהים שבו מצוי אותו קניון).

מה שחסר בארץ אלה חנויות הענק כמו C&A ו-M&S שמפתרשות על 3 קומות, או ערי קניונים כמו BTC בליובליאנה.

כמובן שחלפו 13 שנה וסביר שהגראן-ארש התרחב עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בואנה.... אתם נמושות..

גבר אמיתי לא נגרר אחרי אשתו\חברתו לחנויות שהוא לא אוהב...

הוא מודיע לה חד וחלק שהוא לא מרגיש טוב והוא נשאר בבית....... :shock:

האמת שיש לי מוזה אני מיצתרף וכשאין לי מוזה אני פשוט לא הולך... למה יש חברות\גיסות\ שכנות???

גבר אמיתי נוטש את אשתו בחנות הבגדים והולך לחנויות הגאדג'טים. משם הוא יוצא בידיים ריקות ועוזר לאשתו תסחוב את החבילות שקנתה 8) .

י

ביקרתי בקניון הזה ב-1999 וכמובן שהתרשמתי מאוד. חזרתי ארצה והגרנד קניון נפתח כעבור שבוע - ולאחר הסיבוב הראשון הגעתי למסקנה שכדי להגיע לקניון טוב מספיק לנהוג 5 דקות מבית, לא צריך לטוס 5 שעות מנתב"ג. (לא מדבר על כל רובע המגדלים המדהים שבו מצוי אותו קניון).

מה שחסר בארץ אלה חנויות הענק כמו C&A ו-M&S שמתפרשות על 3 קומות, או ערי קניונים כמו BTC בליובליאנה.

כמובן שחלפו 13 שנה וסביר שהגראן-ארש התרחב עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...