Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכבי - סיטרואן סי 5 ישנה תקלה שדורשת דיאגנוסטיקה בעזרת מחשב,

התקלה מונעת כרגע נסיעה ברכב..

רציתי לשאול אם יש במקרה חבר פורום שיכול להשאיל לי כבל lexia 3 לכמה ימים? או למכור.

אני מחיפה (מגיע אל המשאיל \ מוכר כמובן) - מודע לזה שיש לקנות גם ב EBAY אך אני רוצה לפתור את התקלה בימים הקרובים והזמנה לוקחת זמן רב..

את התוכנה (lexia 3) על לפטופ יש לי ואני יודע איך להשתמש בה, רק הכבל חסר,

תודה לעוזרים! תובל.

פורסם
אתה מתכוום למתאום XS evolution?

יש לי אותו, חיכוי סיני כמובן.

אבל לא באיזור שלך (מרכז).

אני בטבריה במלון לאנרדו ,עובד גם על האוטו כרגע ,יש לי קורא תקלות OBD2 למחשב נייד , אני מחפש בוקסות לפתיחת המנוע ,עיסקת חליפין :)

פורסם

כן Buki זה הכבל (גם החיקוי הסיני טוב) אבל אני צריך לבדוק אם יש לי מישהו שעובר במרכז וחוזר לשם אחרי כמה ימים..

תוכל לשלוח לי את הפלא שלך בפרטי ואני אברר אם זה מסתדר ויצור קשר? תודה (:

isoaq - כבל OBD ג'נרי גם לי יש אך לפונקציות שאני צריך הוא לא מתאים.. צריך כבל שעובד עם lexia , תודה בכל אופן.

פורסם

אני מקבל הודעות פרטיות מיידית לנייד, אתה מוזמן לפנות מתי שנוח לך.

כמו כן, Lexia זו תוכנה. לא מתאם, לא כבל ולא שום דבר אחר.

תוכנת דיאגנוסטיקה לסיטרואן.

התוכנה המקבילה של פיז'ו נקראת Planet Pro 2000.

לפני כמה שנים שתי התוכנות האלו הוכנסו תחת מעטפת אחידה שנקראת Diagbox.

• תוכן חדש...