Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היתה לי רנו סימבול 2010 שמכרתי לא מזמן.. מה אומר לכם.. עם כל הסטיגמה השלילית שיש על היצרן בכלל ועל הרכב הזה בפרט בנוסף לכך שהרכב "חתיך היסטרי" הגעתי למצב שמכרתי את הרכב בנזיד עדשים גם כי המחירון שלו היה מאוד נמוך וגם כי היה לי קצה שסי - מה שכן אני חייב לציין שהרכב סוס עבודה, כמעט ולא היו תקלות למעט מצבר וקצת צמיגים.

רציתי לשאול לגבי תופעה שקרתה בחורף.. כשהייתי מתניע בבוקר את האוטו נוסע קצת ואז בולם עד לעצירה מלאה, קצת לפני הייתי מרגיש זריקה קדימה. ככה היה קורה עוד פעם או פעמיים ואז זה היה מפסיק- מכאן הסקתי שזה נבע מזה שהגיר היה במנוחה ובטמפרטורה נמוכה כתוצאה מהקור ששרר בלילה.

מישהו מזהה את התופעה ויכול להסביר לי אותה ? מה זה אומר על הגיר עצמו ואם זה לא הגיר אז מה זה..

תודה מראש.

• תוכן חדש...