Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי התמונות צעד אחורה.

אין ספק שהעיצוב הנוכחי נראה מעולה, הקווים החדים והישרים של החדשה (שמנסה קצת להיות אאודי) פשוט גורעים.

פורסם
^ טוב אין לי כוח לריב איתך בשני שרשורים נפרדים.

כשתבחר שרשור תודיע לי. :lol:

במילים אחרות, אתה טוען שעיצוב לא מעניין אנשים כאשר הם קונים מוצר חדש (ובמיוחד מוצר יקר כמו רכב). אתה יודע, זה סותר כמה הנחות יסוד שיווקיות. אבל אולי אנחנו מפספסים משהו, מי יודע...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^ לא ממש מבין אותך.

לאיזה פאסאטים נוספים הכוונה ?

זה מה ששאלתי אותך, אם יש עוד "פאסאטים" ברשימה שלך זה הכל...

לצורך העניין גם ענו לי (וכנראה גם לך :) )

404

פורסם
במילים אחרות, אתה טוען שעיצוב לא מעניין אנשים כאשר הם קונים מוצר חדש (ובמיוחד מוצר יקר כמו רכב). אתה יודע, זה סותר כמה הנחות יסוד שיווקיות. אבל אולי אנחנו מפספסים משהו, מי יודע...

אם ככה היום כל המכוניות היו נראות אותו דבר...

404

פורסם
ויש עוד אחד, A5 עם 4 דלתות.

מממ...את רוב האנשים שרוכשים רכב חדש.

אולי את רוב האנשים ממעמד סוציואקונומי מסוים וספציפי, אבל את רוב האנשים שאני מכיר ושומע מעניין רכב עם מקסימום תמורה ובמינימום כסף שיעביר אותם מ A ל B, כאשר ה'עיצוב' הוא הפרמטר שהכי נתון לפשרה.

ועל זה הסופרב עונה בצורה הכי טובה בסגמנט.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יאמר לזכות הסופרב שזה האוטו היחיד שאני נכנס בו במושב האחורי ובאמת נוח לי ויש לי מרווח רגליים.

למה מונדאו, 508, אאודי A6 ובעצם כל הרכבים הגדולים כל כך צפופים מאחור ביחס לסופרב?!

מה שקודה יודעים משהו שהם לא?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למה סקודה עושה רכבים כל כל מכוערים?

טוב שיש את סוזוקי וטויוטה על הכביש,ליד הרכבים שלהם הסקודה יפייפייה.

פורסם

^ התשובה פשוטה.

אם שקודה תתחיל לייצר רכבים יפים אף אחד לא יקנה יותר VW, הרי מה הטעם ,אם אפשר יהיה לקבל אותו רכב בפחות מחיר, לכן שקודה לעולם תישאר האחות "החכמה". :wink:

זמין 8)

פורסם

בואו רגע נכנס לפרופורציות, גם הסופרב הנוכחית לא יפה במיוחד וגם הפאסאט סתמית.

מדהים, אבל דווקא מאזדה המשעממת היא זאת שיש לה לטעמי את המשפחתית הגדולה עם העיצוב הכי מוצלח היום.

פורסם

גם פרארי יפה. וזה יהיה ממש מבאס לראות אותה כל יום בדרך לעבודה, מיליון פעמים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גם פרארי יפה. וזה יהיה ממש מבאס לראות אותה כל יום בדרך לעבודה, מיליון פעמים.

אני מבטיח לך שאם פרארי הייתה נפוצה כמו מזדה היית מתרגל אליה ולא מתרשם יותר מדי.

בערך כמו שקורה עכשיו בסעודיה , לכן שם כדי להיות ייחודי הם כבר מצפים מכוניות בזהב ויהלומים, כי כל השאר כבר משעמם אותם.

זמין 8)

• תוכן חדש...