Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי את רוב האנשים ממעמד סוציואקונומי מסוים וספציפי, אבל את רוב האנשים שאני מכיר ושומע מעניין רכב עם מקסימום תמורה ובמינימום כסף שיעביר אותם מ A ל B, כאשר ה'עיצוב' הוא הפרמטר שהכי נתון לפשרה.

ועל זה הסופרב עונה בצורה הכי טובה בסגמנט.

רגע, אלה אותם אנשים שקונים אייפון, לא?!

אנשים לא אוהבים להודות בכך, אך העיצוב מהווה שיקול מכריע (גם אם לעיתים באופן תת מודע), אחרת יצרניות הרכב לא היו משקיעות משאבים כה רבים בעיצוב.

אם ככה היום כל המכוניות היו נראות אותו דבר...

הכיצד?

^ התשובה פשוטה.

אם שקודה תתחיל לייצר רכבים יפים אף אחד לא יקנה יותר VW, הרי מה הטעם ,אם אפשר יהיה לקבל אותו רכב בפחות מחיר, לכן שקודה לעולם תישאר האחות "החכמה". :wink:

+1. לפעמים מסכימים :wink:

בואו רגע נכנס לפרופורציות, גם הסופרב הנוכחית לא יפה במיוחד וגם הפאסאט סתמית.

מדהים, אבל דווקא מאזדה המשעממת היא זאת שיש לה לטעמי את המשפחתית הגדולה עם העיצוב הכי מוצלח היום.

מאזדה המשעממת (בניגוד לפולקסוואגן המרגשת)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מדהים אותי לפעמים כמה טעם של אנשים הוא שונה. איך אפשר להגיד על עיצוב כלשהו של סקודה שהוא יפה?

אני לא אומר שהיא יפה. אבל מכובדת? בהחלט!

פורסם
אז היא לא יפה במיוחד- את מי זה מעניין ?! :-o

אתם מקבלים מקסימום תמורה במינימום מחיר וזה מ-ע-ו-ל-ה ! :-D

הכינותי מראש טבלה של ה- "פאסאטים" למיניהם:

במקום השלישי והאחרון לדעתי : פולקסווגן CC . מינימום תמורה במקסימום מחיר. למה לכל הרוחות לשלם על עיצוב כל כך הרבה כסף זה עדיין מעבר להבנתי . :puzzled:

במקום השני נמצאת פולקסווגן פאסאט: מקבלים תמורה בינונית במחיר יחסית גבוהה.

במקום הראשון והמועדף לצרכן הנבון היא סקודה סופרב: מקבלים המון צ'ופרים באבזור וגימור, מנועי TSI ותיבות DSG כמקובל בקבוצה, וזאת במחיר שפוי לחלוטין.

נסיים במשפט שהתחלנו.

אז היא לא יפה במיוחד- את מי זה מעניין ?! :-D

כל מה שרשמת נכון לגבי רכבים זולים יותר , כשאתה מתלבט בין פולו\איביזה\פאביה\קליאו\פורד וכו' (סופר מיני או מיני) אפשר להתפשר על עיצוב כי בעצם רוב אנשים שקונים קונים מטעמי חסכון , אבל עוד לא נתקלתי באדם שקונה רכב ב150K ש"ח ומעלה וקונה רכב שהוא לא אוהב את המראה שלו או לא מתחבר לחלוטין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

^ אני מבין אותך, אבל אתה חייב לצאת מנקודת הנחה שהלקוח בוחר רכב מתוך קטגוריה מסוימת, במקרה הזה מדובר ברכב מנהלים.

מתוך רכבי מנהלים הזמינים כיום בשוק הישראלי, הסופרב מקנה ללקוח מקסימום תמורה במינימום מחיר, כאשר הפשרה העיקרית היא בתחום העיצוב החיצוני (הפנימי מפנק מאוד...:-D).

כמובן שבסופו של דבר הכול עניין של סדר עדיפויות, ישנם לקוחות שיעדיפו לקנות רכב שנראה מעולה מבחוץ, עולה יותר אבל מאובזר פחות.

זמין 8)

• תוכן חדש...