Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחשפו תמונות רשמיות ראשונות של סקודה סופרב 2013 לאחר מתיחת הפנים.

הדגם המעודכן מקבל עיצוב חזית חדש, המשך ישיר לעיצוב החזית של הראפיד והאוקטביה החדשות. בתא הנוסעים השדרוגים קלים הרבה יותר וכוללים בעיקר דיפונים חדשים. היצע המנועים לא פורסם אך הוא צפוי להיות דומה לזה של הדגם הנוכחי, עם שיפור של כ-20 אחוזים בצריכת הדלק.

%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91-2013-4.jpg

%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91-2013-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחורה נתנו לה טאץ' אאודי, מלפנים נשאר כמעט זהה. צריך לראות במציאות כדי להחליט אבל השינוי לדעתי יעשה טוב לרכב.

פורסם
קצת, אבל ממש קצת פחות מכוער מהנוכחי.

אני עם ערן בקטע הזה.

לגבי עיצוב הפנים (המוצלח לטעמי), אני רוה שפה שמרו על המסך הרגיל ולא דחפו את המוקטן של הגולף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הם כנראה מאמינים שם בשקודה שבסוף נתרגל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מניח שבמציאות היא תהייה יותר מרשימה מאשר בתמונות.

אני מקווה בשביל סקודה שאתה צודק כי בינתיים הדגם הנוכחי נראה הרבה יותר טוב לדעתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לטעמי החלק האחורי יפה, אבל הפרונט מאכזב.

אם היו משנים גם את החלק הקדמי אף אחד לא היה קונה אאודי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני מקווה בשביל סקודה שאתה צודק כי בינתיים הדגם הנוכחי נראה הרבה יותר טוב לדעתי.

אני מסכים, הפרונט יושב טוב על הסטיישן, בסדאן הוא נראה כאילו הודבק לשם משילוב של אוקטביה וראפיד.

לדעתי הדגם הנוכחי בצבעים הנכונים נראה יותר טוב.

פורסם

הפרונט הזה מזעזע. הסופרב הנוכחית היא מכונית סולידית, אבל לא כל כך משעממת. יש בה חן, ולדעתי היא יפה. זאת מזעזעת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים לחלוטין , לא אוהד גדול של הרכב אבל פחות אהבתי את זאתי שבתמונות האלו

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...