Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסובארו לאונה שלי, מודל 88, שירתה אותי נאמנה לאורך 5 שנים. בזמן האחרון התחילה בעיה של דיסטריבוטור אשר גורמת רעידות חזקות באוטו והוא מתכבה בקלות. הוא כרגע בקושי סוחב. גם בקושי מניע. נראה שלמסכן הגיע זמנו לאחר כל כך הרבה שנות שרות (390k).

האם אוכל להזמין גרר שיגרור אותו עד מגרשי הגריטה (בעטרות למשל?) כדי לקבל מהמדינה 3000 ש"ח בתכנית גריטת כלי רכב ישנים?

או שהאוטו חייב להגיע לשם בנסיעה? (אני גר באזור ירושלים ויש הרבה עליות בדרך -אין סכוי מצב של האוטו כרגע שהוא יגיע בנסיעה לשם).

או שכדאי לי לנסות למכור אותו?

אודה להכוונה בנושא זה, שבוע טוב!

פורסם

דבר ראשון:

לאור סגירת שנת התקציב 2012 וההכנות התקציביות הנדרשות לקראת שנת התקציב 2013, ניתן יהיה לגרוט כלי רכב עד לתאריך 27/12/2012 ועד בכלל. בתחילת ינואר 2013 תצא הודעה בדבר חידוש הליך הגריטה.

וברגע שהגריטה תחזור צריך שהרכב יהיה עם טסט בתוקף ולהגיע בנסיעה, (אתה יכול לגרור עד עטרות, ואז להכניס את הרכב בנסיעה למגרש גריטה ).

כמובן שתצתרך לחכות לגריטה שתחזור.

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

POLO,

חשבתי שאפשר היה להגיע לגריטה עם היה לה רשיון במהלך השנה האחרונה.

אין לה טסט בתוקף. לא רוצה לקחת אותה לטסט, שמא ידרוש ממני עוד תיקונים ועניינים. אין לי כסף להשקיע בה.

אתה חושב שאפשר למכור אותה במצב כזה? אני מוכן למכור אותה אפילו בפחות, העיקר לקבל משהו עליה.

השאלה במצב כזה איך ולמי למכור אותה: בלי טסט, בקושי זז, מתחילה לרעוד ותתכבה אחרי נסיעה של 100 מטר.

אני מאמין שבתיקון דיסטריבוטור ואולי ניקוי קרבורטור היא תמשיך לנסוע. אך אני לא יכול כרגע להשקיע עוד גרוש בה.

בגלל זה רוצה למכור אותה וזהו.

• תוכן חדש...