Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמינו אותי כאורח למפגש הכרות בפורום של לנדמרק בשפיים.

הגעתי והיה נחמד. השתתפות בקורס עולה 2,200 ש"ח.

מי מכיר? השתתף? שמע על זה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ציטוט מהאתר:

למעלה מ- 190,000 אנשים משתתפים בקורסים של לנדמרק מדי שנה

190000 כפול 2200 (אני יודע שלא כולם מהארץ) = 418000000.

עכשיו לזה אני קורא מפנה איכותי בחיים.

במיוחד כשהמוצר שמוכרים לך אינו פיזי, אינו מתכלה או תופס מקום.

מהאתר זה נראה כאילו הם הפכו את ה"סוד" לתואר ועכשיו מוכרים אותו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

2,200 זה מחיר בארץ, לא יודע כמה עולה בחו"ל.

אני לא יודע אם להאמין שאכן עשו את הפורום כל כך הרבה אנשים אבל זו לא הנקודה.

יש פה מישהו שחווה את הפורום ממקור ראשון? עבר את הפורום? חבר שלו עבר את הפורום הזה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הקבוצה מופיעה ככת בדו"ח הוועדה הבין משרדית של הכנסת.

עיקרי הכת:

לנדמרק פורום מעביר סדנאות בנות שלושה ימים, בהם המשתתף סגור במשך כל היום כולו באולם בבית מלון, משעה תשע בבוקר ועד עשר בלילה.

מטרת הפורום היא להעביר את המשתתפים טרנספורמציה, שינוי. השינוי אותו עוברים המשתתפים נעשה על ידי מתקפה חזקה מאוד על ה'אני', על הזהות העכשווית של האדם, על אמונותיו ותפיסתו את המציאות ועל דפוסי מחשבתו.

כאשר כל אלה נשברים, לא נותרת למשתתף אופציה אחרת מאשר לקבל את תפיסת החיים של לנדמרק.

נלקח מהמרכז הישראלי לנפגעי כתות

ובנימה אישית:

מדוע אתה חושב שתמורת 2200 ש"ח עולמך ייהפך לגן עדן עלי אדמות?

נראה כמו עוד שרלטנות, אחת מיני רבים.

פורסם

שמע, אני לא הייתי מייחס לפורום הזה חשיבות אבל הוא עזר לחברים שלי ובני משפחתם. ממש רואים את זה.

חבל שאין פה מישהו שיכול לספר ממקור ראשון חוויות...

בעיקרון אני לא חושב שאני צריך כמו רוב אלו שעשו את הקורס אבל החברים לוחצים.

מה עושים יאללה... זה לא שסתם לוחצים עלי. ראיתי השפעה חיובית בעקבות הפורום הזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
אבל החברים לוחצים.

זו בדיוק הדרך של הפורום (וכל שאר הסדנאות הדומות לו) לגייס חברים חדשים, לחץ חברתי חזק - הם נותנים לך הרגשה של רצון להשתייך ל"קבוצה", וכמובן שאם אתה לא מגייס מספיק חברים חדשים אתה לא חלק מה"חבר'ה". יש לי לא מעט להגיד על המקומות האלו ש"כת" זו אחת מההגדרות המאוד מדוייקות עבורם, ואני הייתי נזהר מלהכניס את הראש שלי למיטה הזו.

פעם עבדתי במקום שכמעט אילץ את כל העובדים בו לעשות סדנא כזו, כיון שבעל העסק היה מאוד "בעניין". לי זה לא התאים, ולאט לאט הפכתי להיות ל"אאוטסיידר" (אחרי שהייתי אחד מהעובדים הותיקים), ובסוף עזבתי כיון שההטפות לזה שם היו כבר בלתי נסבלות.

פורסם
שמע, אני לא הייתי מייחס לפורום הזה חשיבות אבל הוא עזר לחברים שלי ובני משפחתם.

ממש רואים את זה.

חבל שאין פה מישהו שיכול לספר ממקור ראשון חוויות...

בעיקרון אני לא חושב שאני צריך כמו רוב אלו שעשו את הקורס אבל החברים לוחצים.

מה עושים יאללה... זה לא שסתם לוחצים עלי. ראיתי השפעה חיובית בעקבות הפורום הזה.

מה אתה צריך אותנו יש לך את חברים שלך תשאל אותם,

אהה ובדרך תחזור לדווח :)

איך שזה נשמע אני לא הייתי מבזבז את כספי על שטויות כאלה,

עם כבר כתות אז הייתי הולך לשיעורי תורה בחינם בבית כנסת הקרוב לביתי

404

פורסם

היה לי חבר שבזמנו הלך לכמה סדנאות שלהם.

לאחר נדנודים רבים ממנו להצטרף שאלתי את דעתו של מרצה לפסיכולוגיה שלימד אותי באותו זמן.

לטענתו, הכתות הללו משתמשות בטכניקות מאוד בעייתיות לשכנוע.

מונעים ממך לקום מכל סיבה שהיא, כלומר מניעת שתיה ואוכל וכל זה על פי שליטתם (גם לקום לשירותים).

משתמשים בלחץ חברתי לגיוס והתמודדות עם מצוקות נפשיות, הפתרון שלהם יכול לעשות נזק לאנשים מסוימים ולא סתם הם מסווגים ככת.

פורסם

בלאגן.

טוב נחיה ונראה...:|

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

צירפו לך קישור שלדעתי הוא די משכנע.

אתה ממשיך לשאול ולהתלבט כאילו שאתה מבקש ממישהו אחד, יחיד ובודד, שיתן לך אישור ללכת לכת הזו.

אם אתה חושב שזה מה שיעשה לך שינוי בחיים, ומעכשיו הכל יהיה ורוד - לך על זה.

לדעתי הרוב ישאר אותו הדבר למעט 2200 שקלים שיעברו מהכיס שלך לשלהם.

אהה...נזכרתי, היתה לי בוסית שהיתה משתתפת קבוע בפורומים של הכת הזו. ניסתה לשכנע אותי להצטרף. לא באתי. גם לא ראיתי שהפך אותה לבנאדם טוב יותר או למנהלת מוכרת יותר. אולי להיפך.

אני מציע שתלך לשם, ותאיר את עינינו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חסרים דברים ב2200 ש"ח שיגרמו לך להרגיש מצויין חוץ מאיזה כנס סגור של מטיפים מוזרים בבית מלון?

רוצה לתרום לי במקום? מתחשק לי להחליף את הג'אנטים. לפחות אחד מאיתנו יהיה מאושר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2,200 זה סכום מטורף להוציא על קורס כזה לדעתי.

פשוט החוג הקרוב אלי, כל פעם שהוא חוזר משם, ממש קורן מאושר בגלל זה ההתלבטות.

חשבתי אולי יש עוד מישהו שהיה שם ויכול לספר, להגיד שזו כת ולהקשיב לכל מה שכתוב באתר מסויים זה הכי קל.

בקיצור עדיין מתלבט...

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

היה לי בעבר חבר שהלך לזה. אדם די משכיל ומיושב בדעתו, אחד כזה שהיית שמח לצרף לחוג מכריך. טען שהסדנה הזאת שינתה לו את החיים, וכמו כל חבר כת נאמן ניסה גם להשפיע עלי להגיע, ללא הועיל.

כאדם שעמד בצד, לא הבחנתי בזה שהסדנה הזאת עשתה אותו אדם טוב יותר. אם כבר, מספר מועט של שנים מאוחר יותר יחסינו עלו על שרטון ומאז אנחנו לא בקשר. המצב הזה טוב לשני הצדדים.

אם אתה חושב שהסדנה הזאת תעניק לך תעודת ביטוח לכך שתהיה אדם טוב יותר, אני אומר לך כבר מעכשיו: אל תעשה את זה כי זה לא יקרה. אם אתה רוצה להיות אדם טוב יותר, תמצא דרכים אחרות ומוצלחות יותר להגיע הזה. אתה יכול להתחיל בזה שתתן לי את אותם 2,200 ש"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק אני לא מבין איך אדם יכול בכלל לחשוב על לרצות להיות נעול באולם מהבוקר עד הערב בלי יכולת ללכת לשירותים או לאכול כשהוא רוצה, וכל זה כשבזמן הזה מישהו חופר לך במוח? מה לעזאזל?

תמיד כשמציגים תכניות על כתות וכו' וסרטים תיעודיים ובכלליות, אני חושב לעצמי איך אנשים יכולים להיות כאלה? כאילו איזה חלש אופי אתה צריך להיות כדי לתת למישהו לנהל לך את החיים בצורה כל כך הרסנית.(לא מדבר דווקא על הכת הספציפית הזאת)

אתה ממש לא צריך לשלם שקל אפילו בשביל לשנות את חייך. בטח ובטח שלא בדרך מגוחכת כזאת.

פורסם

כנראה אני אוותר, אתם צודקים...

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...