Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה יותר כמו Power chip - רכיב זיכרון ( PROM ) עליו צרובים טבלאות של קידום הצתה ויחסי אוויר דלק

מתאים לפי נתונים שהמחשב (ECU ) מספק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחוון חולון רח הפלד תיקנתי שם את שלי דבר עם רפי

עופר, דיברתי היום טלפונית עם רפי "מהמחוון" בחולון והבנתי מדבריו שעם גם המחוג קמ"ש וגם השעון ספידומטר חדלו לעבוד/לתפקד בו זמנית אז רוב הסיכויים שהבעיה נובעת מחיישן מהירות תקול שיושב על הגיר ולא בתקלה בלוח השעונים עצמו.

מה היה המצב ברכב שלך? רק המחוג קמ"ש לא עבד והמספרים של הקילומטרא'ז המשיכו לעבוד או להיפך? או שהמצב אצלך היה בדיוק כמו אצלי שגם המחוג קמ"ש וגם הקילומטרא'ז לא עובדים בכלל?

במידה והתקלה אכן נובעת מחיישן מהירות תקול בגיר, הם גם מתקנים "במחוון"?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בדרך כלל החיישן מהירות בגיר זה בעצם מאין מוט עם גלגל שיניים מפלסטיק בקצה, שנכנס לתוך הגיר. לפעמים הוא הולך כי בעצם הגלגל שיניים נטחן, מה שבעצם מעיד על בעיה בגיר ושיפוץ שקרב.

הגיר שלך עובד תקין? שמן נקי? מעביר הילוכים כמו שצריך?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

הגיר עובד ומתפקד מצוין, אפילו לפניי כחודש בוצע החלפת שמן גיר לשמן דקסרון 3 אייכותי +פילטר,בסה"כ הגיר מתנהג יפה ומחליף הילוכים חלק ללא שום החלקות או מכות,אגב, את החיישן מהירות שיושב על זנב הגיר פירקתי באותו היום שהחלפתי את השמן ובדקתי לו התנגדות בעזרת רב מודד והוא אכן נראה תקין, וגם הגלגל שיניים שנמצא עליו נראה שלם לגמריי .

במקרה כמו שיש אצלי כרגע,כלומר שגם המחוג קמ"ש וגם הקילומטרא'ז לא עובדים זה לא יכול להיות תקלה בלוח שעונים עצמו?

כדאי להזמין חיישן מהירות חדש מאיביי או שעדיף קודם לשים את הרכב "במחוון" בחולון לבדיקת לוח השעונים(אוליי בכל זאת התקלה בלוח עצמו ולא בחיישן בגיר) ?

מצורפת תמונה של הלוח שעונים הספציפי של הרכב הנ"ל בחלקו האחורי, בבקשה:

$(KGrHqRHJEsFEP1QVNTNBRG54hwOog~~60_3.JPG

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עדכון:

שמתי היום בבוקר את הרכב "במחוון" בחולון, דבר ראשון הרימו את הרכב על ליפט ובדקו וויזואלית את החיישן מהירות שיושב על הגיר(נראה שלם ותקין),עברו לבדיקת מתחים והתנגדות שהחיישן מוציא(יצא גם נתונים תקינים אך הספידומטר עדיין סירב לעבוד),משם עברו לפירוק הלוח שעונים עצמו מהרכב והתגלה שהכרטיס האלקטרוני שנמצא בגב הלוח שרוף, לקחו את הלוח למעבדה שלהם ושיחזרו את הכרטיס והרכיבו את הלוח חזרה לרכב ויצאו לנסיעת מבחן, בקיצור,בסופו של יום הכל עובד מצוין(אפילו על הדרך תיקנו לי גם את השעון סל"ד שגם היה נתקע קלות ואת השעון דלק שלא עבד בכלל בתקופה האחרונה),יש לציין שעבודת הפירוק וההרכבה של הלוח מהרכב נעשתה במיקצועיות רבה,סבלנות ועדינות .התיקון ערך מספר שעות וייצא לא זול בכלל אך שווה כל שקל,אני יצאתי משם מאוד מרוצה,וממליץ בחום על המחוון באיזור התעשייה בחולון לכל מי שיש בעיות בלוח השעונים,בקיצור מיקצוענים,ישרים ואמינים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אז היה כדאי להגיע למחוון בחולון ולתקן את כל מה שצריך והיה מה- שמח בשבילך וחג שמח דרך אגב אצלי המונה לא עבד כי מישהו חיבל בו אבל רוב התקלות מהמעגל המודפס כמו שכתבתי לך בזמנו בברכת חג שמח

פורסם
שלום.

למה ללכת לרעות בשדות זרים ?

כאשר!!! בפורום ניכבד זה יש לנו חברה שגם חברה במועדון החמש.

בעלת מוסך לשיפוץ ותיקון שעונים לרכב! {מכון למכוונים!! בעברית צחה :-P }

שמה סיגל' צור איתה קשר ותקבל שרות VIP

http://www.avo-spd.co.il/

בברכה בני ל

עכשיו גם אני מכיר :)

W202 C240

פורסם

לאור הביקוש בפרטי לגביי עלות התיקון,אז ככה, הרכב היה במחוון בחולון מ9 בבוקר עד 1 בצהריים, כפי שציינתי הכרטיס האלקטרוני תוקן/שוחזר והמונה קילומטרא'ז חזר לעבוד ועל הדרך גם סידרו לי את השעון סל"ד(שהיה תקוע,המחוג התחכך בלוח )ואת השעון דלק(שלא עבד בכלל),העלות 600 ש"ח+מע"מ,מה דעתכם על המחיר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לאור הביקוש בפרטי לגביי עלות התיקון,אז ככה, הרכב היה במחוון בחולון מ9 בבוקר עד 1 בצהריים, כפי שציינתי הכרטיס האלקטרוני תוקן/שוחזר והמונה קילומטרא'ז חזר לעבוד ועל הדרך גם סידרו לי את השעון סל"ד(שהיה תקוע,המחוג התחכך בלוח )ואת השעון דלק(שלא עבד בכלל),העלות 600 ש"ח+מע"מ,מה דעתכם על המחיר?

מה דעתך על המחיר ? לדעתי מחיר מצויין אל תישכח 3 שעונים

פורסם

נשמע בסדר גמור

הייתי מבקש מהם לבדוק גם את שאר השעונים מבחינת דיוק

אבל כנראה מאוחר מידי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אז היה כדאי להגיע למחוון בחולון ולתקן את כל מה שצריך והיה מה- שמח בשבילך וחג שמח דרך אגב אצלי המונה לא עבד כי מישהו חיבל בו אבל רוב התקלות מהמעגל המודפס כמו שכתבתי לך בזמנו בברכת חג שמח

אם מעריך זה נעשה כדי להכניס את הרכב שלך לארץ בזמנו, אני חושב שהיה חוק להגבלת קלמוטרג ביבוא אישי וכו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מה דעתך על המחיר ? לדעתי מחיר מצויין אל תישכח 3 שעונים

גם לדעתי המחיר טוב מאוד, אני יצאתי משם ממש מרוצה.

אגב,לאחר כשעתיים של בדיקות ונסיונות כושלים להפעיל את הספידומטר כשקיבלתי עדכון ראשון מהם ובו נאמר לי שהבעיה בוודאות לא בחיישן מהירות שיושב בגיר אלא כנראה בלוח השעונים עצמו ואין ברירה אלא להתחיל לפרק אותו מהרכב(וגם לא הבטיחו לי בכלל שיצליחו לתקנו)והעלות של עבודה כזאת יכול להגיע ל1000 ₪ ואף יותר לא היססתי לרגע וישר אישרתי להם להתחיל בעבודה, רוצה לאמר, שבאותו רגע בכלל לא חשבתי על כמה ייצא המחיר בסוף מכיוון שהייתי כל כך נחוש לתקן את התקלה, בסופו של יום כשבאתי לאסוף את הרכב ושמעתי את המחיר שעליי לשלם הופתעתי מאוד לטובה(כי ציפיתי ליותר)ויצאתי מרוצה עם הרגשה ממש טובה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי זה לא הרבה בכלל כל עוד הכל מדוייק ועובד.

זה יותר זול מלוח מפירוק תקין מאיביי, לדעתי אם הם שיחזרו באמת את כל הלוח, אז יצאת עם לוח חדש, כמעט כמו מהמפעל.

• תוכן חדש...