Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי סנטה-פה מודל 2007.

בעקבות ריח דלק הגיע למוסך מורשה ובבדיקה אותרה נזילה מחליל ההזרקה ונקבע שיש להחליפו.

מהחברה נמסר שאין במלאי ושיש להמתין שבועיים. המוסך לא ישחרר את הרכב כי יש סכנת התלקחות ובצדק.

מה עושים עכשיו?

לי נראה ששבועים זה מאד לא סביר. לא מדובר על מזראטי משנות השבעים.

ה רכב קוריאני חדיש יחסית שבתוך מגבלת שבע השנים שבתקנות יבוא הרכב.

מהחברה נמסר שחלה עליהם חובה לספק אבל שאין חובה להחזיק במלאי. האמנם?

בעולם של שירותי שילוח בינלאומי מהיר שבועיים זה סביר?

האם אין על החברה חובה לספק לפחות רכב חלופי או לשפות על הזמן?

האם ניתן לקבל מהביטוח רכב חלופי במקרה כזה?

כל עצה תתקבל בתודה

• ספונסר פורום
פורסם

מיותר ולא מוצדק,אפשר לקנות מיבואן מנועים\פירוקיה חלק כזה עכשיו,ובשעה 16:00 להוציא את הרכב מהמוסך.

בקש מהמוסך להרכיב חלק משומש.

אורן

פורסם

קיים שירות הנקרא OVERNIGHT , משמע אתה מוציא חלק מכל מקום באירופה \ ארה"ב ולמחרת הוא בארץ.

המחיר גבוהה אבל לשאלתך ניתן לביצוע במסגרת קצרה יותר משבועים, שילוח בקורייר רגיל יקח בין 3-5 ימי עסקים.

ההצעה לשימוש בחלק משומש יכול לתת פיתרון זמין ומהיר הרבה יותר , מנסיון אישי בקורולה של אבאב שלי אותרה נזילה מהחלק הנ"ל, הוחלף לאחר מספר ימים בעלות של 1500 ש"ח + מע"מ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נסה לחפש בפירוקיות משומש במצב טוב או פשוט לקנות בחנות מתמחה של חלקי חילוף.

שבועיים בלי רכב זה טירוף.

קשה לי להאמין שמגיע לך על זה רכב מהביטוח זה לא שהרכב עבר תאונה, אבל זה משהו שאתה צריך לבדוק מול הפוליסה.

• תוכן חדש...