Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת הכתבה במוטו (עלה גם באתר) על הסקירה של הדוקאטי...

ניתן להבחין שלא נאמרה מילה אחת על הגימור ועל ההזעות של האופנוע..בניגוד לכתבה של האזרח פ' בYNET ששם היא הועלת שוב ושוב....

הכל בעיניי המתבונן?:roll:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

ניתן להבחין שלא נאמרה מילה אחת על הגימור ועל ההזעות של האופנוע..בניגוד לכתבה של האזרח פ' בYNET ששם היא הועלת שוב ושוב....

שמע זה פשוט מאוד, אם תשים לב גם שווץ לא אובייקטיבי כשהוא בוחן תוצרת איטלקית והסיבה לדעתי מדוע פסחו על העניין הזה היא, שגם פרחי וגם שווץ הם איטלופילים בנשמה. ולכאלו זוטות כגון גימור לא מפריעות.

:-)

פורסם
שמע זה פשוט מאוד, אם תשים לב גם שווץ לא אובייקטיבי כשהוא בוחן תוצרת איטלקית והסיבה לדעתי מדוע פסחו על העניין הזה היא, שגם פרחי וגם שווץ הם איטלופילים בנשמה. ולכאלו זוטות כגון גימור לא מפריעות.

:-)

קודם כל..מה זה איטלופילים?

דבר שני...אולי גם העובדה שבגליון המודפס של מוטו...כמה עמודים לפני הכתבה..יש וואחד דף פרסומת לאותו דגם בדיוק שהם בחנו..אבל זה כבר נושא לדיון אחר...

על תלות העיתונאים מול המפרסם.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
קודם כל..מה זה איטלופילים?

דבר שני...אולי גם העובדה שבגליון המודפס של מוטו...כמה עמודים לפני הכתבה..יש וואחד דף פרסומת לאותו דגם בדיוק שהם בחנו..אבל זה כבר נושא לדיון אחר...

על תלות העיתונאים מול המפרסם.

איטלופיל זה אחד אשר מכור לתוצרת איטלקית לא משנה עד כמה גרועה היא.

יש לאיטלקים משהו בתוצרת שלהם שאתה מוכן לסלוח על כל מיני החלקות פה ושם.

:wink:

פורסם
איטלופיל זה אחד אשר מכור לתוצרת איטלקית לא משנה עד כמה גרועה היא.

יש לאיטלקים משהו בתוצרת שלהם שאתה מוכן לסלוח על כל מיני החלקות פה ושם.

:wink:

הבנתי...אם זה מצדיק התעלמות מהנושא ..ועוד בדפוס..אז סבבה...קטונתי..אולי כדאי לתת לאנשים שלא אוהבים איטלקים.. לבחון את האיטלקי..ככה ידעו מה רע בו..וגם מה טוב בו..(ואני בטוח שיש בו דברים טובים..בזה אין ספק)...

פורסם
הבנתי...אם זה מצדיק התעלמות מהנושא ..ועוד בדפוס..אז סבבה...קטונתי..אולי כדאי לתת לאנשים שלא אוהבים איטלקים.. לבחון את האיטלקי..ככה ידעו מה רע בו..וגם מה טוב בו..(ואני בטוח שיש בו דברים טובים..בזה אין ספק)...

יש בו דברים טובים ואתה יודע זאת מפי האזרח, אך בשביל האיטלופיל המגרעות זניחות לעומת היתרונות.

פורסם
יש בו דברים טובים ואתה יודע זאת מפי האזרח, אך בשביל האיטלופיל המגרעות זניחות לעומת היתרונות.

וגם בשביל שאר קוראי המגזין?

פורסם

"

"הזעות" היא מילה מאד עדינה ו"פוליטיקלי קורקטית" לתאר את הבריכה שאותרה בבסיס הציל' האחורי...

באופנוע המבחן.

אגב.

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

• תוכן חדש...