Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסוג מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אני מעוניין לרכוש רכב, עדיין לא יודע אם חדש או יד שניה.

הרכב שאני מחפש הוא בגדול מסוג המיני או מכוניות קצת יותר גדולות (כמו הפונטו לדוגמא, נקראות אולי סופר מיני? אני לא בטוח).

חשוב לי:

* נוחות - מקום סביר מקדימה ומאחור (עדיף 3 מושבים אחוריים), נוחות נסיעה ומושבים.

* אמינות

* בטיחות (שתהיה גבוהה לקטגוריה, הבנתי שהיום הסטנדרט הוא כבר 6 כריות אוויר),

* רכב טוב לעיר אך גם שיהיה טוב לנסיעות קבועות בכביש בין עירוני (נסיעות של כ- 30-40 דקות לכל כיוון באופן די קבוע),

* אני מניח שרוב הדגמים המתאימים הם באיזור ה - 1.2 ליטר נפח מנוע.

* אין לי בעיה שיהיה ידני כדי להוזיל מחירים.

עד עכשיו הבנתי שהדגמים המומלצים הם פיאט פנדה החדשה,קיה פיקנטו, יונדאי i20, פורד פיאסטה החדשה (שהיא לא ממש מיני?), סוזוקי סוויפט.

מה לדעתכם הדגמים הטובים ביותר שאינם יקרים בטירוף? (כמובן לא רק מתוך הדגמים שציינתי)

אכתוב בהמשך הודעה נפרדת שקשורה לאפשרויות קנייה,

תודה רבה וערב טוב :-)

פורסם

מה התקציב שלך כי הפיאסטה עולה באזור ה 75 הפיקנטו ב 62 יש הבדלים לא קטנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן יש להבדיל בין מיני לסופר מיני

לדעתי אין על פיקנטו בפלח המיני

הכי הרבה אוטו ואבזור במיר שלו

אגב לדגם הידני (בארץ) מנוע 1.0 אני עולה איתי ממעלה אדומים לירושלים כל יום - והוא בסדר

פורסם

תודה לכם vday ו- yulianx.

לגבי התקציב, זה תלוי בהסדרים שאפשר לעשות מבחינת תשלום, דבר שאני לא ממש מבין בו, כי את הרכב הקודם קניתי משומש.

אפתח הודעה נפרדת לגבי העניין, כדי שיהיה מסודר :-)

פורסם

הספארק החדשה תתאים לדרישות והיא גם מהמרווחות בסגמנט, בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה עברה מתיחת פנים משמעותית, זוכה לעיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים, פסי גגון ועיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

• תוכן חדש...